Τα 20 χρόνια γάμου έκλεισαν ο Ντέβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ τον Ιούλιο και για να γιορτάσουν την επέτειό τους πήγαν ταξίδι οι δυο τους στο Παρίσι.
Η Βικτόρια, μιλώντας στο Telegraph Magazine, εξομολογείται την αγωνία της ότι αφήνοντας πίσω τα τέσσερα παιδιά τους και μένοντας μόνοι οι δυο τους έπειτα από τόσο μεγάλο διάστημα δεν θα είχαν οτιδήποτε να πουν μεταξύ τους.

“Είπα στον Ντέιβιντ ‘Θεέ μου, τι θα λέμε όταν θα είμαστε μόνο οι δυο μας;’ Αλλά μιλάγαμε και γελάγαμε διαρκώς και όχι μόνο για τα παιδιά ή τη δουλειά” εκμυστηρεύεται η νυν σχεδιάστρια μόδας.
Η Βικτόρια πρόσθεσε, επίσης, ότι το ζευγάρι έχει κοινή αίσθηση του χιούμορ κι έτσι θα είναι μια χαρά όταν και τα τέσσερα παιδιά τους φύγουν από το σπίτι.
Οι Μπέκαμ παντρεύτηκαν το 1999 σε μία θεαματική τελετή που κόστισε 800.000 λίρες.
Διπλωματικό θρίλερ: Γιατί η αποστολή των ΗΠΑ στο Πακιστάν ήταν εξαρχής δύσκολο να πετύχει
Ζώδια 26/4: Ημερήσιες προβλέψεις – Ιχθύες, μην παρασύρεστε από όσα ακούγονται ωραία εκείνη τη στιγμή
Ύπνος στον καναπέ: Πώς αυτή η συνήθεια μπορεί να σαμποτάρει την ποιότητα της ξεκούρασής σας
ENIKOS NETWORK
Βάφετε τα μαλλιά σας στο σπίτι; Hair colorist αποκαλύπτει τα 4 tips για να πετύχουν σαν να βγήκατε από το κομμωτήριο