Νέες καταγγελίες εναντίον της Κέιτι Πέρι – Γιατί την κατηγορεί διάσημη παρουσιάστρια – ΦΩΤΟ

Παρουσιάστρια της ρωσικής τηλεόρασης κατηγορεί τη διάσημη τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια ενός πάρτι.

“Ήμουν σε ένα πάρτι στο οποίο προσκεκλημένη ήταν και η Κέιτι Πέρι. Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ όταν αποπειράθηκε να με παρενοχλήσει σεξουαλικά. Αμύνθηκα και είμαι ευτυχής που η καλή φυσική μου κατάσταση δεν πήγε χαμένη. Στη συνέχεια η Κέιτι βρήκε το επόμενο θύμα της (προς έκπληξη μου ήταν πάλι γυναίκα) για να επιδοθεί σε φιλιά, αγκαλιές και αισθησιακούς χορούς”, ανέφερε η 43χρονη παρουσιάστρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η γνωστή παρουσιάστρια σημείωσε ότι όταν συνέβη το περιστατικό δεν θεώρησε τον εαυτό της θύμα αλλά πως είναι κάτι που συνεχίζει να τη στοιχειώνει.

Η νέα καταγγελία έρχεται λίγες μέρες έπειτα από εκείνη του Τζος Κλος που πρωταγωνίστησε με την popstar στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού της “Teenage Dream”. Το διάσημο μοντέλο κατηγόρησε την Κέιτι Πέρι για απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντί του καταγγέλλοντας ότι του κατέβασε δημοσίως το παντελόνι εκθέτοντας τα γεννητικά του όργανα στους φίλους της ενώ βρίσκονταν σε πάρτι γενεθλίων ενός κοινού τους φίλου. Εκτός από το περιστατικό στο πάρτι γενεθλίων, το μοντέλο δήλωσε ότι η διάσημη τραγουδίστρια αναφωνούσε ότι τη φιλούσε αηδιαστικά στις σκηνές του βιντεοκλίπ.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ