Ανοίγουν πόρτες μόνο με το όνομά του – Δείτε γιατί ο γιος των Μπέκαμ έχει προκαλέσει σάλο

Σαν “βόμβα” έπεσε η είδηση ότι ο μεγαλύτερος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, Μπρούκλιν, έκλεισε συνεργασία με τον θρυλικό φωτογράφο Ράνκιν. Ωστόσο, οι συνεργάτες του έχουν μείνει άναυδοι λόγω της έλλειψης των στοιχειωδών γνώσεων της φωτογραφίας και απορούν με ποια κριτήρια ο 52χρονος φωτογράφος επέλεξε τον 20χρονο γιο των σταρ.

Όπως φημολογείται ο Ράνκιν εντυπωσιάστηκε από μία φωτογραφία του Μπρούκλιν Μπέκαμ που “συνέλαβε” στον φακό του τον σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο στην Αφρική. Ωστόσο, οι κριτικοί αλλά και το κοινό κατακεραυνώνουν τον νεαρό φωτογράφο καθώς όταν είδαν το φωτογραφικό άλμπουμ του σάστισαν πώς αυτό το βιβλίο πούλησε τόσο ώστε να καταταχθεί στα best seller των Sunday Times και όγδοο στα φωτογραφικά βιβλία της Βρετανίας. Παρατηρούν την έλλειψη ταλέντου αλλά και βασικών κανόνων της φωτογραφίας και επισημαίνουν ότι ο μόνος λόγος που πούλησε αλλά και κατάφερε να γίνει βοηθός του Ράνκιν είναι το επώνυμό του.

Υπενθυμίζεται ότι κατάφερε να συμπληρώσει μόνο το ένα έτος σπουδών του σε Σχολή Φωτογραφίας της Νέας Υόρκης όπου τα δίδακτρα είναι 23.000 δολάρια τη σεζόν και έφυγε επειδή του έλειπε η πατρίδα του και η μαμά του.

Πηγή: Daily Mail, The Sun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ