Γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Η γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Μπίλι Τζόε, καταγγέλλει ότι κακοποιήθηκε βάναυσα το βράδυ της Κυριακής μέσα στο σπίτι της στο Κολωνάκι από έναν κατά 18 χρόνια μικρότερο της άνδρα.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η γνωστή σχεδιάστρια μόδας ο δράστης, είναι πρώην συμμαθητής του γιου της, που είχε αποκτήσει εμμονή μαζί της και την πολιορκούσε στενά τους τελευταίους μήνες αλλά εκείνη τον απέρριπτε. Αφορμή για το βίαιο ξέσπασμα, όπως λέει η σχεδιάστρια, ήταν η απόφασή της να μετακομίσει σε άλλη περιοχή για να απαλλαγή από τη διαρκή παρενόχληση και τα βίαια ξεσπάσματα του 39χρονου, ο οποίος αρνούνταν να αποδεχτεί την ερωτική απόρριψη.

“Το τελευταίο διάστημα είχε αποκτήσει εμμονή μαζί μου, εγώ του εξηγούσα ότι δεν γίνεται να είμαστε μαζί, αλλά αυτός επέμενε ότι ήθελε να με παντρευτεί, νόμιζε ότι του ανήκω”, αποκάλυψε η Μπίλι Τζόε μιλώντας στην Espresso και περιέγραψε τα δραματικά περιστατικά που βίωσε τη νύχτα της Κυριακής.

“Εκείνο το βράδυ συναντηθήκαμε και πήγαμε στο Καβούρι για να μιλήσουμε ήρεμα. Όταν επιστρέψαμε -και ενώ νόμιζα ότι έχει αποδεχτεί την απόφασή μου να μετακομίσω-, του ζήτησα να με βοηθήσει με μία κούτα. Την ώρα που βρισκόμουν στην κρεβατοκάμαρα, άρχισε ξαφνικά να ουρλιάζει λέγοντας ‘ξέρω με ποιον τα έχεις φτιάξει’ και, αρπάζοντας ένα σίδερο, έσπασε την τζαμαρία της πόρτας του υπνοδωματίου”, σημείωσε η γνωστή σχεδιάστρια και πρόσθεσε:

“Με έπιασε από την πλάτη, με χτύπησε στο κρεβάτι και μετά στη βιβλιοθήκη και εγώ προσπάθησαν να τον δαγκώσω για να γλιτώσω από τα χέρια του. Τότε πήρε μία βαλίτσα χειρός που είχα ετοιμάσει για τη μετακόμιση και άρχισε να με χτυπά, πρώτα στο σώμα και μετά στο πρόσωπο ενώ φώναζε ‘θα σε σκοτώσω’”.

“Στην αρχή είχαμε μία πολύ καλή φιλική σχέση, τον ήξερα από μικρό, ήταν συμμαθητής του γιου μου. Τον συνάντησα τυχαία πριν από δύο χρόνια, όταν είχα βγάλει τον σκύλο βόλτα, και μάλιστα τότε μου είπε ότι το σπίτι του ήταν σχεδόν απέναντι από το δικό μου. Ήταν πολύ πρόθυμος και με βοηθούσε σε πολλά πράγματα. Όμως στην πορεία, ίσως γιατί αισθάνθηκε ότι είχε δώσει, αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα για να πάρει” περιέγραψε η Μπίλι Τζόε και εξήγησε ότι ο 39χρονος την απειλούσε ενώ αρκετές φορές την περίμενε κάτω από το σπίτι της.

Σε βάρος του 39χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο, ενώ έως τότε παραμένει υπό κράτηση.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ