Αναβιώνει τον έρωτά του με την Τζένιφερ Άνιστον ο Μπραντ Πιτ; Τι λέει ο ίδιος – ΒΙΝΤΕΟ

Παντρεύτηκαν το 2000 για να χωρίσουν το 2005, καθώς ο Μπραντ Πιτ είχε ήδη ερωτευθεί την Αντζελίνα Τζολί, που με αυτόν τον ηχηρό χωρισμό επιβεβαίωσε τον ρόλο της ως αντροχωρίστρα. Μετά το δικό τους διαζύγιο, ωστόσο, το 2016 ο σταρ ήταν επιτέλους ελεύθερος ενώ η Τζένιφερ Άνιστον χώρισε από τον σύζυγό της Τζάστιν Θερού αρχές του 2018.

Οι φήμες οργιάζουν ότι μετά και το δικό της διαζύγιο οι δύο πρώην σύζυγοι αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά τους. Άλλωστε, όπως έλεγαν όλοι οι φίλοι τους, η Τζένιφερ δεν τον ξεπέρασε ποτέ ενώ ο Μπραντ γρήγορα μετάνιωσε για την απιστία του και την εγκατάλειψη της πρώτης συζύγου του για τα χαρίσματα της ακαταμάχητης Αντζελίνα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar, η Άνιστον τόνισε ότι δεν υπάρχει κάποιος άνδρας στη ζωή της αυτήν την εποχή καθώς είναι επικεντρωμένη στη δουλειά της, ενώ ο ίδιος ο Μπραντ Πιτ έδωσε τη δική του απάντηση σε δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το σπίτι του. Όταν ρωτήθηκε αν είναι ξανά με την πρώην σύζυγό του απάντησε “Ω Θεέ μου”.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: Daily Mail, People

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ