Οι πέντε πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Met Gala – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Το Met Gala προσελκύει τις πιο προβεβλημένες προσωπικότητες από τον κόσμο του θεάματος, της τέχνης και των επιχειρήσεων. Το θέμα του φετινού Met Gala που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας ήταν “Κάμπινγκ: Νότες μόδας”.

Δεκάδες φωτογράφοι είχαν παραταχθεί στα σκαλιά της εισόδου του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης για να απαθανατίσουν τη μεγαλύτερη προσέλευση διάσημων που συναντά κανείς σε εκδήλωση. Τα ρούχα που επέλεξαν οι celebrities ήταν εντυπωσιακά, ευφάνταστα και εκκεντρικά.

Η εμφάνιση της διάσημης τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν ήταν μία από εκείνες που ξεχώρισαν στο χαλί του Met Gala.

Άλλη μία εμφάνιση που εντυπωσίασε ήταν εκείνη της Cardi B η οποία επέλεξε να φορέσει μία κατακόκκινη φαντασμαγορική τουαλέτα. Χρειάστηκαν περίπου 2.000 ώρες και 35 άτομα για τη δημιουργία του συγκεκριμένου φορέματος.

H διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga αρχικά εμφανίστηκε φορώντας μια τεράστια φούξια κάπα με μεγάλη ουρά. Στη συνέχεια έβγαλε την κάπα για να αναδείξει ένα μαύρο μάξι φόρεμα. Έπειτα, το μαύρο φόρεμα αφαιρέθηκε και η τραγουδίστρια φορούσε ένα φούξια στενό φόρεμα ενώ στο τέλος αφαιρέθηκε και αυτό και η Lady Gaga απέμεινε να φορά ένα σετ μαύρα εσώρουχα με κρύσταλλα.

Η Τζένιφερ Λόπεζ επέλεξε να φορέσει ένα ασημί φόρεμα κεντημένο με κρύσταλλα, ενώ το κεφάλι της κοσμούσαν παγιέτες και κρύσταλλα του ίδιου χρώματος που είχαν “αντικαταστήσει” τα μαλλιά της.

Τέλος, άλλη μία εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν εκείνη της διάσημης ηθοποιού και μοντέλου Πριγιάνκα Τσόπρα. Η τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει ήταν εκθαμβωτική ενώ το κεφάλι της κοσμούσε ένα στέμμα.

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: Daily Mail, YouTube/ ET Style

Πηγή ΦΩΤΟ: Instagram

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ