Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: Προσπάθησα να αυτοκτονήσω όταν ο σύζυγός μου με χώρισε – ΒΙΝΤΕΟ

Η γνωστή ηθοποιός Clare Craze, και πρώην σύζυγός του πρωταγωνιστή του “Strictly”, Kevin Clifton, αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει όταν εκείνος έβαλε τέλος στον γάμο τους δημόσια.

Η 39χρονη ηθοποιός, ταράχτηκε τόσο ώστε πήρε χάπια, τα οποία ήπιε μαζί με κρασί. Την εντόπισαν περαστικοί χωρίς της αισθήσεις της στον δρόμο.

‘Όταν μου είπε ότι τελειώσαμε, ένιωσαν σαν να είχε σβήσει κάθε ελπίδα από τη ζωή μου, ήταν συγκλονιστικό. Μετά πήγα σε ένα μπαρ και πήρα ένα ολόκληρο κουτί με χάπια. Με βρήκαν κοντά στη Γέφυρα του Waterloo, κάποιοι περαστικοί, οι οποίοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο” είπε.

Όπως τόνισε, όταν της είπε ότι ο γάμος τους τελείωσε, είχε ήδη σχέση με μια άλλη γυναίκα και μάλιστα είχε ήδη πάρει την πρωτοβουλία να ενημερώσει τους ιδιοκτήτες του σπιτιού που νοίκιαζαν, ότι η 39χρονη θα μετακόμιζε άμεσα από το σπίτι αλλά δήλωσε και την αποχώρησή της από ένα τηλεοπτικό σόου, στο οποίο θα εμφανίζονταν μαζί.

“Ο Κέβιν είναι σαν χαμαιλέων, σκέφτεται τι θέλεις και μετά μεταμορφώνεται σε αυτό που θες. Είναι ταλαντούχος και γοητευτικός. Αν το συνδυάσεις με το γεγονός ότι παρουσιάζει τον εαυτό του σαν καλό παιδί, είναι ένας ισχυρός συνδυασμός. Ήθελε πάντα να ανέλθει κοινωνικά και δίψαγε για φήμη. Αγαπούσε τον χορό αλλά ήθελε τόσο πολύ τα βρεθεί στα κόκκινα χαλιά και να δει το όνομά του στις μαρκίζες. Με παράτησε μόλις τον βόλευε” ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ