“Λύγισε” επί σκηνής η Μπιγιονσέ – Τα δάκρυα της popstar και η εξομολόγηση – ΒΙΝΤΕΟ

Με το βραβείο Πρωτοπορίας της οργάνωσης GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) που αναγνωρίζει τη στήριξη εκπροσώπων της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας στην κοινότητα LGBTQ, τιμήθηκαν η Μπιγιονσέ και ο ράπερ σύζυγός της Τζέι-Ζ.

Το διάσημο ζευγάρι ήταν μεταξύ των προσωπικοτήτων που τιμήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης, στην 30ή τελετή απονομής των βραβείων GLAAD Media Awards, στο Λος Άντζελες.

Τα βραβεία απονέμονται από τον οργανισμό σε ΜΜΕ σε ένδειξη αναγνώρισης της δίκαιης, ακριβούς και χωρίς αποκλεισμούς εκπροσώπησης της LGBTQ κοινότητας και των ζητημάτων που την επηρεάζουν.

Οι Μπιγιονσέ και Τζέι-Ζ τιμήθηκαν από το GLAAD με το Βραβείο Πρωτοπορίας (Vanguard Award) ως σύμμαχοι της κοινότητας. Η ίδια η Μπιγιονσέ δεν άντεξε τη συγκίνηση και αναλύθηκε σε δάκρυα παραλαμβάνοντας το βραβείο της. Μάλιστα, προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση λέγοντας ότι ο θείος της πέθανε από νόσο συνδεόμενη με τον ιό HIV και αυτή ήταν μία από τις πιο οδυνηρές εμπειρίες της ζωής της. Παράλληλα, δήλωσε «πολύ συγκινημένη» που παρέλαβε το βραβείο και παρότρυνε τους ανθρώπους να «αγαπούν και να υποστηρίζουν όσους βρίσκονται πιο κοντά τους».

Ο Τζέι-Ζ από την πλευρά του, απέτισε φόρο τιμής στη μητέρα του, Γκλόρια Κάρτερ, η οποία πριν από έναν χρόνο ανακοίνωσε δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλη. «Η ζωή, αυτό το ταξίδι, είναι γεμάτo σκαμπανεβάσματα και πολλά μαθήματα. Αυτή είναι μια σημαντική βραδιά και θέλω επίσης να τιμήσω τη μητέρα μου που έλαβε ένα βραβείο πέρυσι» τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, To βίντεο από την Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ