Η αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού όταν άκουσε ότι η Μαρία Ιωαννίδου ορκίστηκε στη μνήμη του πατέρα της – ΒΙΝΤΕΟ

Την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού προκάλεσε συνέντευξη της Μαρίας Ιωαννίδου στην οποία η ηθοποιός ορκιζόταν στη μνήμη του Φρέντυ Γερμανού ότι δεν θα μιλήσει ξανά για τα προσωπικά της.

«Γιατί να μην της δώσουμε το δικαίωμα της αμφιβολίας ότι μπορεί να το κατάλαβε πραγματικά. Μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή η Μαρία κάνει ένα ρόλο τηλεοπτικό πάρα πολύ ωραίο. Όταν η Μαρία είναι χορτασμένη στα επαγγελματικά της ίσως δεν νιώθει την ανάγκη από της υπερβολικής τηλεέκθεσης χωρίς λόγω σε συνεντεύξεις. Ίσως τώρα με την επιτυχία που βιώνει θεατρικά και τηλεοπτικά να πήρε την απόφαση ότι τώρα το κόβω, τέρμα. Μας το είχε πει και εμάς όταν είχε έρθει πριν από 1,5 μήνα. Δεν το τήρησε. Αυτό όντως λίγο με στεναχώρησε, όμως ίσως τώρα, γιατί εγώ είμαι άνθρωπος που δίνω ευκαιρίες, γιατί θέλω κι εμένα να μου δίνουν κι όταν ζητάω κάτι θέλω να το κάνω κι εγώ», είπε η Ναταλία Γερμανού για τη συνέντευξη που έδωσε η Μαρία Ιωαννίδου στο ”Πρωινό” και μέρος αυτής προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή ”Καλύτερα δεν γίνεται”.

Όταν οι συνεργάτες της ρώτησαν για ποιο λόγο ορκίζεται στον Φρέντυ Γερμανό, η παρουσιάστρια απάντησε: «Ορκίζεται εκεί γιατί τον θεωρεί τον πιο σημαντικό της όρκο ίσως»!

Πάντως, η παρουσιάστρια θέλησε να κλείσει το θέμα λέγοντας: «Θέλω να πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα κρατήσει την υπόσχεση, ας μην πούμε όρκος γιατί είναι βαριά λέξη, ότι ότι από εδώ και πέρα θα είναι φειδωλή στις συνεντεύξεις της και στο πόσο πολύ θα κρατά για τον εαυτό της προσωπικά δεδομένα».Δείτε το βίντεο:

Πηγή:gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ