Η απάντηση του πρώην συντρόφου της παίκτριας του Nomads στις κατηγορίες για κακοποίηση

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την ανάρτηση της Σίσσυς Ζουρνατζή στο Instagram στην οποία ανέφερε ότι είχε υποστεί κακοποίηση, ο πρώην σύντροφός της έδωσε τη δική του απάντηση μέσω του δικηγόρου του.

“Όλα αυτά είναι απολύτως ψευδή και τα καταδικάζουμε. Θεωρούμε δύο τινά. Πρώτα από όλα, όπως έχει αποδείξει κατ’επανάληψη η κ. Ζουρνατζή, τα θυσιάζει όλα στον βωμό της δημοσιότητας και της αυτοπροβολής, δηλαδή για τα likes, τα follows και όλα τα συναφή, σε μία εποχή που είναι λίγο πονηρή αναφορικά με την κακοποίηση των γυναικών… Θεωρώ λοιπόν ότι η κυρία βρήκε το κατάλληλο timing για να στραφεί εναντίον του συντρόφου της, σε μία φάση που ήθελε να πάρει λίγη δημοσιότητα διότι είχε ξεχαστεί μετά τη συμμετοχή της στο Nomads”, είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος κ. Πασχάλης Παπαδόπουλος, μιλώντας στην Espresso.

“Δεν υπήρχε κάποιος σφοδρός τσακωμός. Άλλωστε, έχουμε φωτογραφίες ακόμα και από την Πρωτοχρονιά που χορεύουν και περνάνε υπέροχα”, ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος και έδωσε μία άλλη διάσταση χωρισμού.

“Είχε φτάσει μία κατάσταση στο απροχώρητο, γιατί εκείνη δεν εργαζόταν, ζούσε παρασιτικά στο σπίτι της οικογένειας του και κάπου εκεί εκείνος πήρε την απόφαση να χωρίσουν. Ουσιαστικά εκείνος της είπε να χωρίσουν και εκείνη το δέχτηκε θεωρώντας ότι πλέον δεν πάει άλλο. Χωρίς να έχουν περιστατικά βίας. Εκείνος αρνείται κατηγορηματικά ότι οποιαδήποτε στιγμή την είχε χτυπήσει. Ποτέ δεν σήκωσε χέρι. Η κυρία Ζουρνατζή λέει ότι από τη δεύτερη εβδομάδα τη χτυπούσε. Και εγώ αναρωτιέμαι ‘αν κάποιος σε χτυπούσε από τη δεύτερη εβδομάδα, φτάνεις στους 10 μήνες για να του κάνεις δημόσια πρόταση γάμου στο Nomads’; Μήπως και αυτό ήταν για λόγους εντυπωσιασμού;”

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ