Δικηγόρος Ειρήνης Καζαριάν: Δεν είναι εκείνη στο βίντεο – Το ζήτημα είναι να αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψή της – ΒΙΝΤΕΟ

Ο δικηγόρος της Ειρήνης Καζαριάν, Γιώργος Τζήκας, ξεκαθάρισε ότι η νικήτρια του Greece’s Next Top Model δεν έχει καμία σχέση με αυτά που της προσάπτουν, τονίζοντας πως δεν είναι εκείνη η πρωταγωνίστρια του “ροζ” βίντεο.

“Η κ. Καζαριάν δεν θέλει να λάβει χρήματα, δεν είναι ο σκοπός της αυτός. Δηλαδή, δεν έχει ανάγκη μέσω της αρνητικής δημοσιότητας που έχει λάβει το θέμα να πάρει λεφτά και να καταστεί πλουσιότερη. Το ζήτημα είναι να αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψή της”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τζήκας, μιλώντας στην εκπομπή Έλα χαμογέλα.

“Εάν όντως ανταποκριθεί το δημοσίευμα στο αίτημα αυτό και ζητήσει την ειλικρινή του μεταμέλεια για αυτό το οποίο δημοσίευσε, τότε εκ των πραγμάτων σταματάει το θέμα. Εμείς αυτό ζητάμε. Η ίδια δεν σκοπεύει στο να πάρει χρήματα”, σημείωσε ο δικηγόρος της Ειρήνης Καζαριάν και πρόσθεσε:

“Θα ήθελα να τονίσω ότι δεν έχει καμία σχέση η ίδια ως απεικονιζόμενη στην εφημερίδα με την πραγματικότητα, δεν είναι καν αυτή η κοπέλα. Είναι ενδεχομένως μία κοπέλα που της μοιάζει, αλλά κάποιος άμα δει το βίντεο λίγο πιο προσεκτικά θα καταλάβει ότι δεν έχει καμία σχέση με την Καζαριάν. Η κοπέλα αυτή το μόνο που ζητάει είναι πραγματικά να μην ακούγονται τέτοιου είδους πράγματα, να μπορεί να κάνει την καριέρα της απρόσκοπτα, αλώβητα. Το βίντεο έχει αποσυρθεί αλλά το κακό έχει γίνει”.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/Theodoros Labropoulos

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ