6+1 updated τρόποι για να φορέσετε το κλασικό ελαστικό κολάν

Πολλές οι απόψεις σχετικά με αυτό το αμφιλεγόμενο item, το οποίο πρέπει να πούμε ότι τον τελευταίο καιρό έχει επιστρέψει και θα το δούμε σε πολλές εμφανίσεις. Το κλασικό κολάν, ναι, αυτό το ελαστικό που κάποτε είχε γίνει μόδα να το φοράμε κάτω από midi φούστες σε γραμμή Α, ανανεώνεται, ανασκουμπώνεται και ξανά μπαίνει στα looks μας. Κι αν δεν σας πείθει σαν ρούχο, εμείς έχουμε τους πιο fashion τρόπους, που τουλάχιστον, θα σας κάνουν να το συμπαθήσετε λίγο παραπάνω και να τελικά, να το φορέσετε!
@sonialyson

Με ψηλά τακούνια: και συγκεκριμένα, mules. Είναι η απόλυτη τάση για φέτος, μία από τις πιο βολικές και άνετες που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ειδικά αν επιλέξετε ένα κολάν σε πολυεστέρα, ο οποίος θα του δώσει την απαραίτητη λάμψη και όχι μακό.

@arumstreetstyle

Σε πλεκτό κολάν: φανταστήκατε ότι θα σας δείχναμε μόνο τις basic τάσεις, με τα μαύρα κολάν αστραγάλου που είναι χιλιοφορεμένα; Όχι φυσικά! Τα leggings έχουν αλλάξει, έχουν ανανεωθεί και πλέον κυκλοφορούν και σε πλεκτά. Μήπως τελικά, έχετε ήδη φορέσει κολάν και το είχατε ονομάσει αλλιώς;

@streetstylespy.dk

Low rise με κοσμήματα: είναι το νέο trend του ’22 και οφείλουμε, αν όχι να το φορέσουμε, τουλάχιστον να το συνηθίσουμε, καθώς η χαμηλή μέση θα παίξει και στα κολάν. Ένα έξυπνο trick είναι να στολίσετε την κοιλιά σας με κάποιο κόσμημα, δίνοντας πιο βραδινή αίσθηση στο καθημερινό χαμηλόμεσο κολάν.

@claudia_f_corsino

Με sporty vibes: αλλά όχι με αθλητικά. Κάντε mix&match στα στιλ και μπερδέψτε το αθλητικό με το βραδινό, χρησιμοποιώντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Μόνο για τολμηρές γυναίκες, μην το προτιμήσετε αν δεν το υποστηρίζετε εκατό τοις εκατό.

@streetstylepoint

Με διαφάνειες: σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν τι θα φορέσετε κάτω από τις τόσο δημοφιλείς και σέξι διαφάνειες, ώστε να μην αποκαλύπτονται τα πάντα, η απάντηση είναι κολάν! Τέλειο για να κάνει παιχνίδι με το layering και να δώσει ενδιαφέρον στο καθημερινό αλλά και βραδινό outfit.

@jwphoto

Σε colorblocking outfit: με party mood. Ιδανικός συνδυασμός για ζωηρές, βραδινές εμφανίσεις, με το disco στοιχείο να κυριαρχεί. Βάλτε χρώμα, βάλτε strass, φτιάξτε μια sleek αλογοουρά ή ένα υπερβολικό άφρο look και επιλέξτε κολάν με το χαρακτηριστικό λάστιχο που μπαίνει κάτω από τις γόβες.

@horodynska

Απλά, με blazer: σαν να πρόκειται για ένα οποιοδήποτε παντελόνι. Η αλήθεια είναι ότι η συζήτηση αυτή είναι τεράστια και ποτέ δεν θα καταλήξουμε στο αν τελικά, τα κολάν ανήκουν στην κατηγορία των παντελονιών, ωστόσο, λίγο μας ενδιαφέρει. Η ματιά μας ανανεώθηκε, και λέμε να τα δοκιμάσουμε κι εμείς!

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ