Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ζει τον έρωτά της με έναν 20χρονο ενώ ο πρώην της μαλώνει δημοσίως με τη σύντροφό του – ΦΩΤΟ

Διασκεδάζουν τις φήμες ότι χώρισαν. Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, αν και 39 χρονών και μητέρα 3 παιδιών, εμφανίστηκε και πάλι δημοσίως με τον 20χρονο σύντροφό της, μοντέλο και social media influencer Λούκα Σάμπατ.

Οι δυο τους φάνηκε ότι περνούν πολύ καλά, ενώ η μεγαλύτερη αδερφή των Καρντάσιαν μετά τον χωρισμό από τον Γιουνές Μπενζεμά δείχνει πολύ ανανεωμένη και ευδιάθετη.

Σύμφωνα με φίλες της τηλεπερσόνα η Κόρτνεϊ απολαμβάνει ιδιαίτερα την παρέα του Λούκα και ο 20χρονος είναι ένα όμορφο ειδύλλιο για εκείνη αλλά όχι και ο μεγάλος έρωτας. Εξάλλου, η Κόρτνεϊ έχει πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθεί, όπως τα παιδιά της και η δουλειά της. Ο Λούκα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα για εκείνη.

Κι ενώ εκείνη περνά όμορφα και χαλαρά χαμογελώντας ξανά, ο πρώην της και πατέρας των τριών παιδιών της δείχνει ότι περνά άσχημες στιγμές. Ο Σκοτ Ντίσικ στα 35 του έχει σχέση με την 25χρονη Σοφία Ρίτσι. Οι δυο τους βρέθηκαν στην Αυστραλία όπου εκείνος πληρώθηκε για να παρουσιάσει μία εκδήλωση.

Στην τελευταία εμφάνισή τους οι δυο τους έδειξαν ότι είχαν μεγάλη ένταση μεταξύ τους ενώ δεν δίστασαν να διαπληκτιστούν δημοσίως με τη Ρίτσι να αναλύεται σε κλάματα. Διακριτικά προσπάθησε να τα σκουπίσει αλλά η καλή της διάθεση είχε χαθεί. Λίγο αργότερα το ζευγάρι αποχώρησε εσπευσμένως.

Οι φωτό από την Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ