6 Γαλλίδες μας δίνουν το απαραίτητο inspo, προσδιορίζοντας το ανοιξιάτικο parisian chic

Η αλήθεια είναι πως τα French girls μας εμπνέουν κάθε εποχή, αλλά η άνοιξη στο Παρίσι έχει μια άλλη γοητεία που μάλλον βγαίνει και στη διάθεση των Γαλλίδων. Λίγο τα λουλούδια που ανθίζουν και στολίζουν όλη τη Champs-Elysees, λίγο ο ρομαντισμός, κυρίως τα outfits των κοριτσιών που βγαίνουν για να αγοράσουν την καθημερινή τους μπαγκέτα, και το parisian chic παίρνει άλλο άρωμα την άνοιξη. Κι αν δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε στην πιο αγαπημένη πόλη από όλες, θα μεταφερθούμε για λίγο νοερά, μέσα από τις εικόνες των αυθεντικών Parisians που μας εμπνέουν με το στιλ τους και μας κάνουν να αναστενάζουμε νοσταλγικά.

@jeannedamas

Mom fit παντελόνια και μανίκια puffy: η πιο διάσημη Παριζιάνα, Jeanne Damas δεν αποχωρίζεται ποτέ το jean παντελόνι που εφαρμόζει τέλεια και που ταιριάζει με τα πάντα. Σε μια καθημερινή βόλτα στο δρόμο, σε μια βραδινή έξοδο, αυτό είναι το απόλυτο look του Παρισιού που συνδυάζει την κλασική αξία ενός denim και τον ρομαντισμό των φουσκωτών μανικιών.

@camilleyolaine

Μαρινιέρα και κόκκινο κραγιόν: παρακαλώ! Το σήμα κατατεθέν της γαλλικής πρωτεύουσας δεν είναι απλά φήμες, όπως ο μπερές. Φοριέται καθημερινά και είναι ένα από τα πιο chic κομμάτια της παριζιάνικης γκαρνταρόμπας. Αν μας αρέσει; Ξέρετε την απάντηση!

@wenyu.uu

Τσάντα-καλαθάκι: έτοιμη για πικ-νικ. Ακόμα κι αν το Παρίσι είναι μία από τις πιο μεγάλες πόλεις του κόσμου, το στοιχείο της εξοχής που σε καλεί να την νιώσεις είναι έντονο ακόμα και στο κέντρο του. Οι Γαλλίδες λατρεύουν τις ξύλινες τσάντες που θυμίζουν καλαθάκι του πικ-νικ, αλλά πιο πολύ αγαπάνε να κρύβουν μέσα τους ένα μπουκάλι παγωμένο κρασί που θα το απολαύσουν στις όχθες του Σηκουάνα.

@melodiebance

Λουλούδια και μετάξι: το απλό είναι και το καλύτερο, κι ένα μεταξωτό τοπ κρατάει την κομψότητα σε υψηλά επίπεδα, ενώ κάνει το τέλειο match με το πλεκτό, λεπτό ζακετάκι. Και φυσικά, η άνοιξη απαιτεί λουλούδια, φρέσκα ή σε prints που αντικατοπτρίζουν την καρδιά του Παρισιού, με τα χρώματα και τα αρώματα της πιο φινετσάτης πόλης.

@eleonore.leojeanne

Η δύναμη του ασπρόμαυρου: συνηθισμένο θα σκεφτείτε, αλλά οι Γαλλίδες έχουν κάτι που κάνει ακόμα και τους πιο απλούς συνδυασμούς να δείχνουν ακριβοί και tres, μα tres chic! Μπορούν και δημιουργούν τα πιο καλαίσθητα outfits μέσα από τα πιο βασικά κομμάτια κι εμείς υποκλινόμαστε στο ταλέντο τους.

@prunepauchet

Ψηλόμεσα και printed: στα παντελόνια αναφερόμαστε, προφανώς. Τα French girls λατρεύουν οτιδήποτε αποπνέει vintage και ρετρό και τα συγκεκριμένα παντελόνια προκαλούν σίγουρα μια υπόνοια ότι προέρχονται από άλλη δεκαετία. Τα αγαπάμε κι εμείς εξίσου, και επειδή οι Παριζιάνες γνωρίζουν καλύτερα, θα αποφύγουμε τα cropped tops που συνήθως φοράμε και θα ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους με λεπτά πλεκτά και υπέροχες μαρινιέρες.

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ