Τσουχτερός για την τσέπη των Βρετανών ο γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας

Πιο ακριβός και από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι που αποτελεί γαλαζοαίματο πρώτης γραμμής θα είναι ο γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας, κόρης του πρίγκιπα Άντριου, δευτερότοκου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σύμφωνα με το Cosmopolitan, ο γάμος της Ευγενίας με τον Τζακ Μπρούκσμπανκ αναμένεται να κοστίσει στους Άγγλους φορολογουμένους 2,5 εκατ. δολάρια.

«Δεν έχει δημόσια καθήκοντα, ο μπαμπάς της… δεν κάνει τίποτα και εμείς θα πληρώσουμε (2,5 εκατ. δολάρια) για τον “βασιλικό” γάμο της. Είναι μία από τις πλουσιότερες οικογένειες στο Ηνωμένο Βασίλειο, που ζει από το κράτος. Μεγαλώνουν σαν βασιλιάδες. Όλα στο φως, σταματήστε να είστε κολλημένοι στα παραμύθια της παιδικής σας ηλικίας», έγραψε χρήστης στο Twitter, αναφέρει το Closer Weekly.

Κάποιος άλλος χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης έγραψε «το δέντρο χρημάτων της Τερέζα Μέι έχει και άλλο κούνημα. (2,5 εκατ. δολάρια) από τα χρήματά μας από την ασφάλειά μας πηγαίνουν για τον γάμο της Ευγενίας. Ποια είναι η Ευγενία μπορείτε να ρωτήσετε… η κόρη του Air Mile Andy και της Freebie Fergie. Σφίξτε το ζωνάρι σας… Ψωμί και νερό και τράπεζες τροφίμων για σας».

Η Ευγενία και ο Τζακ έχουν ήδη προσκαλέσει 1.200 άτομα στο γάμο τους και έχουν επίσης έναν μακρύ κατάλογο με διασημότητες που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί αυτόν του Μαΐου όταν παντρεύτηκε ο πρίγκιπας Χάρι την Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο γάμος της Ευγενίας δεν έπρεπε να ξεπεράσει τις 950 χιλιάδες δολάρια, αλλά ο πατέρας της, πρίγκιπας Άντριου ήθελε το καλύτερο για τον γάμο της κόρης της εκτινάσσοντας το κόστος στα 2,5 εκατ. δολάρια έως τώρα.Πηγή: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ