Τελικός Survivor: Η αποκάλυψη για τη διαφορά στα ποσοστά μεταξύ Ηλία και Κατερίνας

Το τηλεοπτικό κοινό ανέδειξε ως νικητή του Survivor τον Ηλία Γκότση. Έπειτα από έξι μήνες και πολλές δοκιμασίες ο παίκτης των Μαχητών κατάφερε να επικρατήσει απέναντι στην Κατερίνα Δαλάκα των Διάσημων που έφτασε μέχρι τον τελικό.

Λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό, κυκλοφόρησαν φήμες πως η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες ήταν μικρή. Δημοσιεύματα στο διαδίκτυο έκαναν λόγο για νίκη του Ηλία Γκότση με 51%, έναντι 49% της Κατερίνας Δαλάκα.

Σύμφωνα όμως με πηγή του Athens Magazine, η διαφορά ήταν τεράστια!

Ο Ηλίας Γκότσης φέρεται να βγήκε μεγάλος νικητής του φετινού Survivor με πολύ μεγάλη διαφορά από την Κατερίνα Δαλάκα, οπότε ο τελικός δεν ήταν ντέρμπι, αλλά «περίπατος» για τον Γκότση.

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr μέσα από την παραγωγή αναφέρουν πως η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες άγγιξε το 20%! Έτσι λοιπόν, μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Ηλίας Γκότσης με ποσοστό 60%, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα κατόρθωσε να συγκεντρώσει 40%.

Επίσης, σύμφωνα με το dokari.gr, η μάχη είχε κριθεί από τα πρώτα κιόλας λεπτά, ενώ στον ημιτελικό ο παίκτης των “Μαχητών” ήταν αυτός που ήρθε πρώτος σε ψήφους, αφήνοντας πίσω την Κατερίνα Δαλάκα και τη Μελίνα Μεταξά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ