Eurovision 2018: Mεγάλη ανατροπή στα στοιχήματα

Σε ρυθμούς Eurovision «χορεύει» από την Δευτέρα η Ευρώπη, καθώς ξεκίνησαν οι πρόβες για τον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό, με τα γραφεία στοιχημάτων να δουλεύουν πυρετωδώς σε μια προσπάθεια να γίνει πρόβλεψη για τον φετινό νικητή.

Όπως γράφει ο Θάνος Κλωνόπουλος, μόλις δύο ώρες χρειάστηκε η Ελένη Φουρέιρα για να αλλάξει τον πίνακα των προγνωστικών και των στοιχημάτων της φετινής Eurovision. Ύστερα από την πρώτη πρόβα που πραγματοποίησε την Δευτέρα το απόγευμα στην Πορτογαλία κατάφερε από outsider να θεωρείται ένα από τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού.

Ενώ πριν από τις πρόβες, το τραγούδι Fuego και η Κύπρος βρισκόταν στην 20η θέση, τώρα φιγουράρει στην 8η με τους ειδικούς να κάνουν λόγο για ακόμα πιο υψηλές θέσεις όταν αποκαλυφθεί και η τηλεοπτική κάλυψη της εμφάνισης της. Την ίδια στιγμή η Γιάννα Τερζή που εκπροσωπεί την Ελλάδα βρέθηκε στην 11η θέση από την 9η.

Αλλαγές είχαμε και στην κορυφή του πίνακα των προγνωστικών με πολλά φαβορί να βγαίνουν ακόμα και εκτός 10αδας. Η συμμετοχή της Βουλγαρίας από την δεύτερη θέση στην οποία βρισκόταν, βρέθηκε στην 4η, ενώ ένα από τα outsider του φετινού διαγωνισμού, η Γαλλία βρίσκεται πλέον στην δεύτερη θέση. Και η συμμετοχή της Τσεχίας όμως από την 3η θέση βρέθηκε στην 7η, χωρίς να είναι σίγουρη η συμμετοχή του τραγουδιστή καθώς είχε σοβαρό ατύχημα μετά την πρόβα του και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: antennanews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ