Αυτός είναι ο παίκτης αποχώρησε από το Master Chef – ΒΙΝΤΕΟ

Άλλη μια αποχώρηση είχαμε χθες το βράδυ στο Master Chef. Ο λόγος για τον 30χρονο Μάριο Βραχάτη, ο οποίος δεν τα κατάφερε στη δοκιμασία και έτσι έμεινε εκτός παιχνιδιού.

Οι τρεις υποψήφιοι, ο Μάριος, η Γωγώ και ο Σελίμ ετοίμασαν τα πιάτα τους και τα πήγαν στους κριτές για να τα δοκιμάσουν.

Στη συνέχεια, οι κριτές σχολίασαν τα πιάτα τους και μεταξύ άλλων ρώτησαν τόσο τη Γωγώ, όσο και τον Μάριο αν έχουν κουραστεί μέσα στο παιχνίδι, διότι έχουν κάποια «σκαμπανεβάσματα».

Λίγο αργότερα, είπαν στον Σελίμ πως είναι ασφαλής και μπορεί να γυρίσει στο σπίτι. Η «μάχη» κρίθηκε ανάμεσα στον Μάριο και τη Γωγώ και τελικά αποχώρησε ο Μάριος επειδή όπως είπαν οι σεφ η έλλειψη σάλτσας από το πιάτο του έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα.

«Σίγουρα πονάει, σίγουρα δεν είναι ωραίο για τον καθένα που θα ήταν σε αυτή τη θέση. Όλα παίζουν ρόλο. Πώς δουλεύεις, τι δουλεύεις… Εγώ άκουγα τελευταία στιγμή από πίσω “δεν μπορώ και δεν μπορώ”. Σίγουρα περίμενα περισσότερα από τον εαυτό μου. Κάποιες φορές μπορεί να δώσω το 100% και κάποιες όχι. Όλα έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Το τέλος ήταν για μένα εδώ», είπε μεταξύ άλλων φεύγοντας, ο Μάριος Βραχάτης.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ