Τι απαντά η παραγωγή του Survivor για την αμοιβή της Σπυροπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Ο δεύτερος κύκλος του Survivor έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης, στο παιχνίδι θα μπουν και νέοι παίκτες. Μία από αυτούς θα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η παρουσιάστρια θα λαμβάνει το ποσό των 10.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα συμμετοχής της στο παιχνίδι. Η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» επικοινώνησε με ανθρώπους της παραγωγής του Survivor, οι οποίοι απάντησαν για το αν ευσταθούν τα όσα έχουν ακουστεί.

«Το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ που φημολογείται αλλά και δημοσιεύεται σε site ότι συμφώνησε να αποζημιώνεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αν και οι συμφωνίες ανάμεσα σε συγκεκριμένους παίκτες και την εταιρεία παραγωγής, είναι ξεχωριστές για τον καθένα, η πρόταση η οποία τελικά γίνεται από την παραγωγή, είναι πάντα σε συνάρτηση με την τηλεοπτική αγορά, ή το εάν ο υποψήφιος είναι ενεργός ή όχι τηλεοπτικά. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί κριτήριο για την οικονομική πρόταση το εάν ο υποψήφιος έχει δεχτεί ή διαπραγματεύεται παράλληλα άλλη τηλεοπτική πρόταση. Είναι κάτι που δεν αφορά την εταιρία παραγωγής».Δείτε το βίντεο από το “Ε”:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ