Η νέα εξομολόγηση της Μαίρης Χρονοπούλου για τη σχέση της με παντρεμένο

”Μου αρκούσε που τον έβλεπα μία με δύο φορές”, λέει η Μαίρη Χρονοπούλου για τον μοναδικό άνδρα που ερωτεύτηκε στη ζωή της, ο οποίος όμως όπως παραδέχεται, ήταν παντρεμένος με άλλη γυναίκα.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ”Λοιπόν”, η μεγάλη Ελληνίδα σταρ μίλησε πρώτη φορά για τον άνδρα που την έκανε να τον ερωτευτεί τρελά, φέρνοντας στο μυαλό της τη μεταξύ τους σχέση και τολμώντας να πει πράγματα που ελάχιστες θα εξομολογούνταν.

”Είμαι μία απόλυτα χορτασμένη γυναίκα και δεν έχω χαριστεί σε κανέναν. Ούτε σε εκδότη, ούτε σε παραγωγό. Δεν είχα ποτέ σύντροφο κάποιον σπουδαίο, σημαντικό, παράγοντα. Πείτε με φτηνή, αλλά πάντα μου άρεσαν οι ωραίοι. Ένας και μοναδικός έρωτας που είχα στη ζωή μου είχε εξουσία, όχι όμως καλλιτεχνική.

Έχουν περάσει 30 και χρόνια από τότε που έχουμε χωρίσει, όμως εγώ ακόμα τον θυμάμαι. Δεν έγινε ποτέ γνωστό. Ήταν παντρεμένος. Είχε όλα όσα χρειαζόταν για να τον θαυμάζεις. Ήταν πολύ σπουδαίος. Ήταν καλός και στο ερωτικό κομμάτι. Ήταν παντρεμένος και εκτιμούσα πολύ τη γυναίκα του. Δεν σκέφτηκα ποτέ να τον χωρίσω. Μια δυο φορές μου αρκούσε που τον έβλεπα”, είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Πηγή: markos.tv

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ