Στο νοσοκομείο ο Φιλ Κόλινς λίγο πριν ανέβει στη σκηνή

Στο νοσοκομείο βρέθηκε λίγες ώρες πριν από μία προγραμματισμένη του συναυλία στο Νιούκαστλ, ο διάσημος τραγουδιστής Φιλ Κόλινς. Παρ’ όλα αυτά, ο 66χρονος Κόλινς μία ώρα αργότερα εμφανίστηκε κανονικά στη συναυλία ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές τους.

Η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή δεν φαίνεται να είναι καλή, καθώς ο οδηγός του δήλωσε στους παπαράτσι: «Ξαφνιάστηκα που το σόου θα πραγματοποιηθεί, γιατί πραγματικά δεν είναι καλά».

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μετακινήθηκε με αναπηρικό καροτσάκι έως το αυτοκίνητο που τον περίμενε για να φύγει από το νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Ιούνιο, ο Φιλ Κόλινς ακύρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του στο Λονδίνο, εξαιτίας ενός σοβαρού ατυχήματος που είχε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε.

Συγκεκριμένα, τότε είχε τραυματιστεί στο μέτωπο, όταν σηκώθηκε για πάει στην τουαλέτα. Σκόνταψε, έπεσε και χτύπησε το μέτωπό του σε μια καρέκλα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε ράμματα, στην κόγχη του ματιού.

Ο εκπρόσωπος του είχε δηλώσει τότε: «Ο Φιλ δυσκολεύεται να περπατήσει μετά από μια επέμβαση στην πλάτη. Σηκώθηκε μέσα στη νύχτα για να πάει στο μπάνιο και αφού γλίστρησε, χτύπησε το κεφάλι του σε μια καρέκλα».

Τον επόμενο χρόνο αναμένεται να ξεκινήσει η παγκόσμια περιοδεία του «Not Dead Yet».

Πηγές: express.co.uk, metro.co.uk

Πηγή φωτο: Backgrid

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ