Η ανατριχιαστική ανάρτηση της Ούμα Θέρμαν για τον Γουάινστιν – ΦΩΤΟ

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Ούμα Θέρμαν λύνει τη σιωπή της και ξεσπά κατά του κινηματογραφικού παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινστιν, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ούμα Θέρμαν συνεργάστηκε με τον Γουάινστιν σε επτά ταινίες, εκ των οποίο το Kill Bill – και το Pulp Fiction.

“Είμαι χαρούμενη που όλο αυτό πηγαίνει σιγά-σιγά. Δεν σου αξίζει μια σφαίρα” έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση της στο Instagram η ηθοποιός επιλέγοντας μια φωτογραφία της από την ταινία Kill Bill όπου υποδύεται μια δολοφόνο.

Χωρίς να ξεκαθαρίζει υπό ποιες συνθήκες έπεσε θύμα του κινηματογραφικού παραγωγού η Θέρμαν με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών έγραψε: “Νοιώθω ευγνώμων σήμερα που είμαι ζωντανή, για όλους όσους αγαπώ και για όλους αυτούς που έχουν το κουράγιο να στέκονται δίπλα σε άλλους”, ενώ αναφερόμενη σε μια συνέντευξη που έδωσε τον Οκτώβριο και κατά την οποία είχε δηλώσει πολύ θυμωμένη για να συζητήσει το σκάνδαλο Γουάινστιν η Ούμα Θέρμαν συνέχισε “είπα πρόσφατα ότι ήμουν οργισμένη και έχω αρκετούς λόγους για αυτό #metoo, εάν δεν μπορείτε να το καταλάβετε από το ύφος στη φωτογραφία μου”.

Στην ανάρτηση της καταλήγει με τη φράση “μείνετε συντονισμένοι” υπονοώντας ότι θα προχωρήσει σε νέες αποκαλύψεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ