5.000 δολάρια σε όποιον βρει το κινητό της Ωνάση

5.000 δολάρια σε όποιον βρει το κινητό της Ωνάση

Την τύχη διασήμων όπως η Σκάρλετ Γιόχανσον που είδαν προσωπικές τους στιγμές αναρτημένες στο ίντερνετ φοβήθηκε ότι θα έχει η Αθηνά Ωνάση, η οποία έχασε το Σαββατοκύριακο το κινητό της. Ηταν μάλιστα τέτοια η αγωνία της να βρεθεί, που έφτασε να προσφέρει αμοιβή 5.000 δολάρια σε όποιον της το παραδώσει. Ωστόσο, η περιπέτειά της φαίνεται ότι είχε αίσιο τέλος.

Η «χρυσή» κληρονόμος της αυτοκρατορίας του Αριστοτέλη Ωνάση βρισκόταν στη Βαρκελώνη για ιππικούς αγώνες και κάποια στιγμή αργά την Κυριακή αντιλήφθηκε πως έχασε το κινητό της τηλέφωνο κάπου μέσα στους στάβλους των αλόγων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δεδομένου ότι έχει σ’ αυτό αποθηκευμένους αριθμούς τηλεφώνων και επίσης φωτογραφίες και βίντεο που προφανώς δεν θέλει να πέσουν σε λάθος χέρια, πανικοβλήθηκε. Το ενδεχόμενο η προσωπική της ζωή, την οποία προστατεύει με νύχια και με δόντια, αρνούμενη πεισματικά να παραχωρήσει συνεντεύξεις, θα βρισκόταν δημοσιευμένη σε κάποιο έντυπο ή ακόμα χειρότερα θα αποτελούσε μέσο για εκβιασμό της, έκανε τη νεαρή αμαζόνα να παραλύσει.

Το πρόβλημα ανέλαβε να αντιμετωπίσει ο σύζυγός της, Ντόντα, ο οποίος μέσω της σελίδας της βραζιλιάνικης ομάδας ιππασίας ανακοίνωσε ότι προσφέρεται αμοιβή 5.000 δολάρια σε όποιον βρει και παραδώσει το τηλέφωνο. Σύμφωνα όμως με την ιστοσελίδα vanitatis.com, δεν χρειάστηκε να δοθούν εύρετρα. Το κινητό βρέθηκε και επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά του, χωρίς να ζητηθεί αμοιβή.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ