5 τάσεις που αγαπήσαμε αλλά βγήκαν εκτός μόδας το 2021

Αναλογιζόμενοι τη χρονιά φεύγει, σκεφτόμαστε τις τάσεις που αγαπήσαμε, τις τάσεις που φορέσαμε κι αυτές που ήρθαν αλλά έφυγαν τόσο γρήγορα που δεν το καταλάβαμε. Το 2021 είδαμε έντονα trends να κυριαρχούν, τα πάντα ήταν στη μόδα, σχεδόν τα πάντα δηλαδή γιατί είχαμε και ηχηρές απουσίες. Τι μας έλειψε λοιπόν τη χρονιά που πέρασε και ποιες τάσεις βγήκαν εκτός;

@leiasfez/instagram

Τα Skinny jeans: τι κι αν είχαμε πολλά στην ντουλάπα μας, το ‘21 τα διπλώσαμε όλα και τα αφήσαμε για λίγο στην άκρη. Wide leg, baggy, mom fit και straight jeans βρέθηκαν στο επίκεντρο και οι πιο φαρδιές γραμμές επικράτησαν στα παντελόνια. Αν θα επιστρέψουν το ’22, πιθανότατα όχι, γι’ αυτό ας παραμείνουν λίγο ακόμα στο χρονοντούλαπο.

@paolacosentino/instagram

Τα παστέλ χρώματα: ακόμα και ο Jacquemus που αποθέωσε το λιλά το περσινό καλοκαίρι, φέτος το αντάλλαξε με το φούξια. Τα έντονα χρώματα εκτόπισαν τα γλυκά παστέλ και οι εμφανίσεις μας απέκτησαν ζωντάνια.

@sonialyson/instagram

Οι oversized τσάντες: ξέρουμε τι θα πείτε, ότι βολεύουν και θα συμφωνήσουμε απόλυτα. Το θέμα είναι ότι τα μικροσκοπικά τσαντάκια έχουν κλέψει τις καρδιές μας και δεν λένε να φύγουν από τη μόδα. Προσωπικά προβλέπω ότι οι oversized τσάντες θα πάρουν σύντομα την εκδίκηση τους.

@paolacosentino/instagram
@camilacoelho/instagram

Τα μυτερά παπούτσια: σαφώς και οι γόβες με μύτη θα είναι πάντα ένα διαχρονικό παπούτσι. Σκεφτείτε όμως κι όλα τα υπόλοιπα… Ο οίκος Bottega Venetta τετραγώνισε τη μύτη και τα παπούτσια πλέον έχουν αποκτήσει άλλο shape.

@camilacoelho/instagram

Τα μάξι: φέτος είδαμε μίντι, είδαμε και πολύ μίνι στις φούστες και στα φορέματα αλλά το μάξι ψάξαμε πολύ για να το βρούμε. Ήταν μια τάση που έλειψε αρκετά το 2021 από το street style και τις πασαρέλες, όμως βρισκόμαστε στην Ελλάδα και καλοκαίρι χωρίς μάξι φόρεμα και flat σανδάλια στα σοκάκια του νησιού, δεν υφίσταται.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ