Ο Χάρισον Φορντ στον Ντόναλντ Τραμπ: Ξύπνα… ήταν μια ταινία – ΒΙΝΤΕΟ

Φαίνεται πως ο υποψήφιος πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ δεν είναι αρκετά συμπαθής σε όλους, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον επικρίνουν δημόσια τις τελευταίες μέρες με αφορμή τα ρατσιστικά σχόλια για τους μουσουλμάνους πρόσφυγες.

Ανάμεσα σε αυτούς που δεν «καίγονται» από αγάπη για τον υποψήφιο πρόεδρο είναι και ο γοητευτικός ηθοποιός , Χάρισον Φορντ ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς σε δήλωση του υποστήριξε πως ο Τραμπ  ότι έχει το ακαταλόγιστο, αφού δεν ξεχωρίζει την πραγματικότητα από… την φαντασία.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του σε ένα αυστραλιανό τηλεοπτικό κανάλι, ο πρωταγωνιστής του Star Wars πληροφορήθηκε ότι ανάμεσα στους θαυμαστές της δουλειάς του συγκαταλέγεται και ο Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα, ο δισεκατομμυριούχος είχε πει στους New York Times ότι του αρέσουν ιδιαίτερα οι ταινίες δράσης με «ηρωικούς Αμερικανούς προέδρους», όπως το Air Force One, όπου πρωταγωνιστεί ο Χάρισον Φορντ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Λατρεύω τον Χάρισον Φορντ σε αυτήν την ταινία. Ύψωσε το παράστημά του για την Αμερική».

Να αναφέρουμε  πως στην εν λόγω ταινία, ο βετεράνος ηθοποιός υποδύεται τον πρόεδρο των ΗΠΑ, που αντιμετωπίζει γενναία μία ομάδα τρομοκρατών οι οποίοι έχουν καταλάβει το αεροσκάφος του. 

Παρόλα αυτά ο Χάρισον Φορντ φαίνεται πως δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα από τα κολακευτικά σχόλια του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου σφάζοντας τον με το γάντι : «Είναι απλώς μια ταινία. Ντόναλντ, είναι απλώς μια ταινία. Αυτά δεν συμβαίνουν στην αληθινή ζωή, αλλά πού να το ξέρεις εσύ!» 

 

Δείτε το βίντεο: 

 

Διαβάστε επίσης:

Το μικροσκοπικό φόρεμα της Τζένιφερ Λόπεζ – ΦΩΤΟ

Χαραλαμπίδου: Τα λεφτά μου τα ξόδεψα σε παπούτσια και ρούχα- ΒΙΝΤΕΟ

Πετρετζίκης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνω παρέα με τον Ουγγαρέζο – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ