Έρχονται οι θηλυκοί “Ghostbusters” τον Ιούλιο του 2016

Ενθουσιασμένος δηλώνει ο σκηνοθέτης Πολ Φέιγκ από τη γυναικεία εκδοχή της ταινίας Ghostbusters που βγαίνει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2016, αν και η απόφαση να σκηνοθετήσει την ταινία δεν ήταν μία εύκολη .

Σε συνέντευξή στο AlloCine ο Φέιγκ παραδέχτηκε ότι όταν στο παρελθόν τον είχαν προσεγγίσει να σκηνοθετήσει το σίκουελ της ταινίας του 1984, είχε τότε αρνηθεί γιατί όπως είπε «δεν ήξερα πώς να κάνω την ταινία ώστε να είναι διαφορετική και συναρπαστική».

«Ήταν μία μεγάλη ιδέα … αλλά αν αποφάσιζα να το κάνω, πώς θα το έκανα;» αναρωτήθηκε ο Φέιγκ εξηγώντας για το πώς τελικά πήρε την απόφαση. «Σκέφτηκα, ότι θα μπορούσα να βάλω στους τέσσερις βασικούς ρόλους γυναίκες».Όπως κι έκανε.

Ο Φέιγκ θέλοντας να τιμήσει την αρχική ταινία, αποφάσισε να κάνει τη δική του ταινία εν μέρει από την αρχή, ώστε να δοθεί η ευκαιρία για μία εξερεύνηση των νέων χαρακτήρων. «Θέλω να δω από την αρχή αυτήν την ομάδα. Θέλω να δω αυτούς τους ανθρώπους να έρχονται αντιμέτωποι με τα φαντάσματα και τον τρόπο που θα τα πολεμήσουν και πώς θα αναπτύξουν την τεχνολογία γι αυτόν τον σκοπό» είπε ο σκηνοθέτης.

Δείτε επίσης:

“Έφυγε” ο Ghostbuster, Χάρολντ Ράμις

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ