Η Στανίση “πρόδωσε” την ηλικία της

Η Στανίση “πρόδωσε” την ηλικία της 

Για την ηλικία της, το πέρασμα του χρόνου και τα μπότοξ μίλησε η Κατερίνα Στανίση σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ».

«Είμαι 57 χρονών. Ελπίζω να μην πουν τώρα ότι για να λέει τόσα, σίγουρα θα είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερη», είπε η γνωστή τραγουδίστρια με έντονη δόση χιούμορ.

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει η ίδια το πέρασμα του χρόνου, σημείωσε «Δεν μπορώ να λέω ψέματα. Δεν κάνω τίποτα. Έχω κάτι όργανα γυμναστικής στο σπίτι, αλλά δεν τα πολυχρησιμοποιώ. Το μόνο που μου αρέσει είναι να περπατώ, γιατί αδειάζει το μυαλό μου από τις σκέψεις».

Αναφορικά με τις αισθητικές επεμβάσεις και τα μπότοξ, ξεκαθάρισε «Εδώ δεν παίρνω ασπιρίνη, θα κάνω μπότοξ; Είναι ωραίες οι ρυτίδες. Πήγα τις προάλλες στην Γερμανία και μου χάρισαν μια αντιρυτιδική κρέμα και την έδωσα σε μια φίλη μου. Θέλω να μεγαλώσω φυσιολογικά. Οι παλιές τραγουδίστριες ήταν όλη μέρα στην κουζίνα τους και το βράδυ φορούσαν το φορεματάκι τους και έβγαιναν στο πάλκο, ωραία και σεμνά. Τώρα λένε ότι πρέπει να έχουν κοιλιακούς και πλαστικά στήθη. Γιατί; Με τα στήθη θα τραγουδήσω;».

 

Πηγή: faysbook.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ