Τα 10 ωραιότερα πανωφόρια της άνοιξης για να ανανεώσετε τη ντουλάπα σας

Η άνοιξη έφτασε, τα ζεστά παλτό μας διπλώθηκαν σε κάποια γωνιά της ντουλάπας για την επόμενη σεζόν και τα ανοιξιάτικα πανωφόρια πήραν τη θέση τους με πιο light διάθεση και χαρούμενα χρώματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση. Ναι, είναι η «ενδιάμεση» εποχή, αυτή που όταν φτάνει δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε και τι να αφήσουμε πίσω, αυτή που βγαίνουμε με δερμάτινο jacket και γυρνάμε στο σπίτι ιδρωμένες ή με ελαφρύ σακάκι και παγώνουμε, κυριολεκτικά. Ευτυχώς, σας έχουμε δέκα προτάσεις, για να φορέσετε τα πιο κατάλληλα πανωφόρια για την εποχή.

Το αγαπημένο bomber: το πιο κατάλληλο πανωφόρι για τώρα. Φροντίστε να έχει χρώμα, ρίγες σε στιλ κολεγιακό ή κάτι το ιδιαίτερο που θα το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα και φορέστε το ασταμάτητα.

Κάτι με κρόσσια: είτε σε δερματίνη, είτε σε σουέντ ακόμα και σε denim. Τα κρόσσια είναι η απόλυτη τάση της άνοιξης, κι επιπλέον δίνουν απίστευτη κίνηση και ζωντάνια στο look.

@tamara

Το «σωτήριο» denim: τα λόγια είναι περιττά αφού το αγαπημένο μας jean jacket είναι το πιο εύκολο και ταιριαστό με όλα πανωφόρι. Χωρίς καθόλου σκέψη, αν δεν έχετε ήδη ένα φροντίστε να προμηθευτείτε και ποντάρετε στο oversized.

Το statement printed: βρείτε ένα μοναδικό ελαφρύ πανωφόρι που θα κάνει αίσθηση και θα είναι το «καλό» σας. Αποφύγετε τα μουντά χρώματα και τα μαύρα και επενδύστε σε ένα ζωηρό με μοναδικό print που θα σας μετατρέψει σε πρωταγωνίστρια του street style.

Η πλεκτή ζακέτα: και μύρισε άνοιξη! Ειδικά, αν έχει πάνω της πλεκτά λουλουδάκια και σχέδια που καλωσορίζουν την ωραιότερη εποχή του χρόνου. Οι πλεκτές ζακέτες είναι ιδανικό πανωφόρι και must της σεζόν.

Το neon αδιάβροχο: για να αποκτήσει το look λίγο ενδιαφέρον και ένταση. Τα αδιάβροχα πανωφόρια είναι από τα πιο cool items που κυκλοφορούν και κάνουν τη διαφορά μέσα σε ένα πλήθος γεμάτο basic ρούχα.

Το δερμάτινο blazer: κι αφού μιλάμε για basics ας συμπεριλάβουμε στη λίστα και το δερμάτινο σακάκι που φέτος, έχει γίνει trend και δεν λείπει από καμία ντουλάπα. Αν και βασικό, η αλήθεια είναι ότι έχει άπειρο στιλ και βολεύει.

Το βολικό αμάνικο: ναι, αυτή είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να το φορέσετε. Κάθε άνοιξη μαζί με τα χελιδόνια, έρχονται και τα αμάνικα jackets και φέτος θα τα δούμε σε διάφορες αποχρώσεις και υφές. Απλά, αποφύγετε τα μακριά αμάνικα που ανήκουν στον χειμώνα.

Η κλασική καμπαρντίνα: με την κλασική αξία. Δεν θα χάσει ποτέ την πρώτη θέση των πιο διαχρονικών και αγαπημένων κομματιών που έχουμε στη συλλογή μας. Day-to-night, το συγκεκριμένο πανωφόρι έχει άποψη, στιλ και κομψότητα που δεν θα συναντήσετε σε κανένα άλλο.

Μια διαφορετική καμπαρντίνα: ή καλύτερα ένα πανωφόρι τόσο ελαφρύ που θυμίζει τη γραμμή της καμπαρντίνας, αλλά δεν είναι. Είναι κάτι διαφορετικό και μοναδικό και πρόκειται για το διάφανο πανωφόρι από nylon ή και από οργάντζα. Chic με μια δόση μοντέρνου, για όσες θέλουν να βάλουν στην γκαρνταρόμπα τους ένα τολμηρό item.

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ