Μιμή Ντενίση: Η “συγγνώμη” στη Ζαμπέτογλου και τον Αναγνωστόπουλο

“Ανασκεύασε” η Μιμή Ντενίση το ξέσπασμα της κατά των παρουσιαστών της εκπομπής “Στούντιο 4”, Θανάση Αναγνωστόπουλου και Νάνσυς Ζαμπέτογλου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχαν, η γνωστή ηθοποιός και θεατρική παραγωγός, έδειξε την ενόχλησή της σχετικά με το ότι οι παρουσιαστές δεν είχαν δει τις θεατρικές της παραστάσεις και αγνοούσαν βασικές πληροφορίες σχετικά με τον ρόλο της στο «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη».

“Εάν υπήρχε ένας λόγος που δεν θα ερχόμουν, είναι γιατί δεν έχετε δει την παράσταση. Γιατί στο σημείο της καριέρας που είμαι εγώ, θέλω να συζητάω ουσιαστικά, δεν θέλω να μιλάω στον αέρα”, είπε η Μιμή Ντενίση.

Αναλυτικά ο διάλογος της Μιμής Ντενίση με τους παρουσιαστές

Μιμή: Η καριέρα μου άλλαξε από το 2013 και μετά, συνειδητά.
Νάνσυ: Είπες τώρα εγώ τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους, θέλω να κάνω μόνο μεγάλα έργα ας πούμε…
Μιμή: Μα μεγάλος ρόλος είναι και αυτός, ο σπουδαιότερος. Δεν τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους. Αχ… Ανήκετε στις μειονότητες Είστε δύο άτομα που δεν έχετε…
Θανάσης: Έχεις δίκιο. Ό,τι και να πεις έχεις δίκιο.
Μιμή: Εάν υπήρχε ένας λόγος -γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή σας- που δεν θα ερχόμουν, είναι γιατί δεν έχετε δει την παράσταση. Όχι ως αντίποινα. Γιατί στο σημείο της καριέρας που είμαι εγώ, θέλω να συζητάω ουσιαστικά, δεν θέλω να μιλάω στον αέρα. Και κάποιος που δεν έχει δει τίποτα, δεν μπορεί να κάνει ουσιαστική συζήτηση μαζί μου.
Θανάσης: Τη συγγνώμη μας δεν την δέχεσαι;
Μιμή: Όχι, γιατί έχετε πάει σε άλλες παραστάσεις.
Θανάσης: Δεν έχουμε πάει.
Μιμή: Χτες σας έβλεπα.
Θανάσης: Γνωριζόμαστε 20 χρόνια, ειλικρινά συγγνώμη.
Νάνσυ: Γιατί δεν ρωτάς πόσα χρόνια έχουμε δει την Άννα Καρένινα;
Μιμή: Εσείς βλέπετε τις παραστάσεις βάσει φιλίας, ενώ εγώ θέλω να τις βλέπετε βάσει αξίας. Σιωπή!

Η “συγγνώμη” της Μιμής Ντενίση στο Instagram

“Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είναι φίλοι μου εδώ κ παρά πολλά χρόνια. Έχουμε κάνει άπειρες συνεντεύξεις κ εξώφυλλα μαζί. Ποτέ δεν θα τους προσέβαλλα, κ ποτέ δεν θα γινόμουν έξαλλη μαζί τους. Η στενή μας σχέση δημιουργεί μια άνεση που ίσως δεν είναι συνηθισμένη στα τηλεοπτικά πλατό. Ούτε έγινα έξαλλη που δεν είχαν δει την παράσταση μου, ούτε νευρίασα με τίποτα, ούτε θα ήθελα ποτέ να τους προσβάλλω. Η κουβέντα ήταν στα πλαίσια του χιούμορ κ της φιλίας μας. Και ξαφνικά διαβάζω στα σάιτ ότι τους έβρισα, καμία σχέση με την πραγματικότητα. Λυπάμαι που είναι όλοι έτοιμοι να δουν κακίες εκεί που δεν υπάρχουν. Νανσυ κ Θανάση σας αγαπώ κ σας ευχαριστώ για την ωραία εκπομπη” έγραψε η Μιμή Ντενίση.

Δείτε την ανάρτηση της Μιμής Ντενίση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ