15 σταρ του Χόλιγουντ στο ημερολόγιο της Pirelli 2017 – ΒΙΝΤΕΟ

Η ιταλική εταιρία ελαστικών Pirelli και πρωτοπόρος στην κατασκευή προτύπων αισθητικής εγκαινίασε ψηφιακή πλατφόρμα αφιερωμένη στην ιστορία του πασίγνωστου ημερολογίου της Pirelli Calendar ή απλά “The Cal”.

Η ιστοσελίδα φυλλομετρά το ημερολόγιο από τη γέννηση του το 1964 έως την φετινή φωτογράφηση από τον Πέτερ Λίντμπεργκ για την έκδοση του 2017.

Έκδοση στην οποία συμμετέχουν 15 σταρ του Χόλυγουντ.Από την Έλεν Μίρεν και την Νικόλ Κίντμαν έως την Αλίσια Βικάντερ και τη Λεά Σεϊντού.

Ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες και πλούσιο παρασκήνιο για το πώς στήθηκαν και προετοιμάστηκαν οι φωτογραφήσεις.

Στην πλατφόρμα θα συνεχίσει η εταιρία να ποστάρει φωτογραφίες από το ‘ταξίδι’ του Λίντμπεργκ μέχρι την ολοκλήρωση του ημερολογίου, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2016.

Σε αυτή την έκδοση ποζάρουν διάσημες κυρίες της κινηματογραφικής βιομηχανίας όπως η Λεά Σεϊντού, η Αλίσια Βικάντερ, η Σαρλότ Ράμπλινγκ, η Ούμα Θέρμαν, η Νικόλ Κίντμαν, η Κέιτ Γουίνσλετ, η Τζούλιαν Μουρ, η Ρόμπιν Ράιτ, η Λουπίτα Νιόνγκο, η Ρούνεϊ Μάρα, η Τζέσικα Τσαστέιν, η Αναστάσια Ινγκντάτοβα, η Πενέλοπε Κρουζ , η Έλεν Μίρεν και η Ζανγκ Ζιγί.

Στο παρελθόν, το κλείστρο πάτησαν διάσημα ονόματα όπως αυτά των Μάριο Τεστίνο, Ινέζ και Βινούντ, Μπρους Βέμπερ και Στιβ Μακέρι, ενώ μπροστά από το φακό πόζαραν μοντέλα όπως η Σίντι Κρόφορντ, η Κέιτ Μος, η Ιμάν, η 71χρονη Σοφία Λόρεν και στα πρώτα της βήματα η 16χρονη Ναόμι Κάμπελ.

Περισσότερο βιβλίο τέχνης και λεύκωμα -ωδή στη μόδα, το ημερολόγιο της Πιρέλι στο ηλεκτρονικό του σάιτ περιλαμβάνει διάφορες ενότητες. «Ιστορίες» και «Είδωλα» μέχρι την «Μηχανή του χρόνου» για μια ‘βουτιά’ σε κάθε δεκαετία και επιλεγμένες εικόνες κάθε χρονιάς, αρχής γενομένης το 1964. Κι αν οι «Ιστορίες» φιλοξενούν άρθρα για τους διάσημους φωτογράφους που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, στην ενότητα «Είδωλα» φιλοξενούνται συνεντεύξεις των Αντρέα Μποτσέλι, Ρομπέρτο Μπόλε, Τόμι Χίλφιγκερ, Κάντις Χάφιν, Μαρκ Νιούσον και Σερένα Γουίλιαμς.

«Οι φωτογραφίες είναι ερωτικά τραγούδια στις γυναίκες που γνωρίζω πραγματικά και μου αρέσουν αληθινά» είπε ο δημιουργός του Pirelli Calendar 2017 στο περιοδικό «Vogue». Και αμέσως μετά, ο Πέτερ Λίντμπεργκ εξομολογείται: «Όλες οι αυτές τις γυναίκες στο ημερολόγιο ήθελα να τις παντρευτώ σε κάποιο σημείο της ζωής μου, αλλά δεν είχα τα κότσια να τους το ζητήσω».

Από το περσινό ημερολόγιο πάντως η Pirelli κάνει στροφή 180 μοιρών εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή: από το επιθετικά προκλητικό γυμνό περνά στις γυναίκες που ξεχωρίζουν για τα επιτεύγματα και την προσωπικότητα τους.

 

Πηγή: ΑΠΕ

 

Διαβάστε επίσης:

Παρελθόν τα σέξι μοντέλα στο ημερολόγιο της Pirelli – ΦΩΤΟ

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Μελέτη

Συγκλονίζει ο καλλιτέχνης: Αποσύρομαι για να αφιερωθώ στο αυτιστικό παιδί μου

Η εντυπωσιακή τούμπα της Ιρίνα Σάικ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ