To ευχαριστώ της Σκορδά για την μητέρα της

To ευχαριστώ της Σκορδά για την μητέρα της

 

Η Φαίη Σκορδά έγραψε στην προσωπική της στήλη “Fay Tales” στο faysbook.gr για την μητέρα της με αφορμή της γιορτή της μητέρας. “Χρόνια πολλά και στη δική μου μαμούλα που λατρεύω” έγραψε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια του “Πρωινό Mou” έγραψε:

“Όταν ήμουν μικρή, οι γονείς μου μ’ έστειλαν ένα καλοκαίρι, λίγες μόνο ημέρες, σε μια αγαπημένη μου θεία, που έμενε δίπλα στη θάλασσα, να κάνω κάποια παραπάνω μπάνια. Σε δυο μέρες ήρθαν να με πάρουν πίσω… Έκλαιγα χωρίς σταματημό, ανέβασα πυρετό, ήθελα τη μαμά μου. Έβλεπα συνέχεια τα μάτια της μπροστά μου και αναζητούσα την αγκαλιά της.

Ευτυχώς στα 17 μου, όταν έφυγα από το πατρικό μου και από την Ελλάδα για σπουδές, τα πράγματα είχαν αλλάξει. Ήξερα και ξέρω ότι η μαμά μου είναι πάντα δίπλα μου ότι κι αν συμβεί, είναι μέσα μου, είναι εγώ…Μαμούλα μου σ’ ευχαριστώ για την υπέροχη οικογένειά μας, σ’ ευχαριστώ για τα τόσο όμορφα παιδικά μας χρόνια, σ’ ευχαριστώ για τις τόσες θυσίες που έκανες για μας, για τις αγκαλιές, τα χάδια και τα φιλιά. Γιατί πάντα είσαι εκεί. Από μικρή αναρωτιόμουν γιατί ποτέ μα ποτέ, δεν μου έχεις πει «όχι», όταν σας ζητούσα κάτι. Τώρα, όμως, μπορώ να καταλάβω και γιατί είμαι τόσο “χορτάτη”… Μακάρι να καταφέρω να σου μοιάσω έστω και λίγο και να κρατάω τις λεπτές ισορροπίες, όπως με τόση σοφία κάνεις εσύ. Σ’ ευχαριστώ για την τόση ΑΓΑΠΗ που μου έδωσες και μου δίνεις και τελικά γι’ αυτό ίσως την δίνω και εγώ τόσο απλόχερα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Σ’ ευχαριστώ γιατί είσαι η καλύτερη γιαγιά του κόσμου. Κι ας λες ότι έχω αδυναμία στον μπαμπά…Το τριαντάφυλλο αυτό μου το έδωσε το πρωί ο γιος μου, του το έφερε πρωί- πρωί ο πεθερός μου για να μου πουν χρόνια πολλά… Βέβαια, μου είπε «Χρόνια πολλά μαμά, να ζήσεις… Γιαννάκη» Χαχα! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!”.

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ