Κλόε Καρντάσιαν: Δεν με ενδιαφέρουν τα κιλά μου

Κλόε Καρντάσιαν: Δεν με ενδιαφέρουν τα κιλά μου

 

Το σκληρό καρύδι της οικογένειας Καρντάσιαν, Κλόε, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για τη σύγκριση με τις αδερφές της, τον πατέρα της αλλά και τα περιττά κιλά της.

«Όταν ο πατέρας μου πέθανε στα 19 μου, πήρα πολλά κιλά και υπήρξα πάντα το επίκεντρο των συζητήσεων επειδή δεν έμοιαζα στην Κούρτνεϊ και την Κιμ», δήλωσε η Κλόε.

Η Κλόε ανέφερε πως παρόλο που το 2000 έχασε κιλά, είχε πάντα την ανησυχία ότι δεν έδειχνε αρκετά όμορφη για τις αδερφές της. Όλα άλλαξαν όταν συνειδητοποίησε πως το ζητούμενο είναι να έχει ευτυχία και αγάπη στη ζωή της.

Υπήρξε πάντα δύσκολη η σύγκριση με τις αδερφές μου και ειδικά για τις ανάγκες του ‘‘Keeping Up With The Kardashians’’. Αλλά αυτό σίγουρα με έκανε πιο δυνατή, πρόσθεσε η σύζυγος του διάσημου παίκτη του ΝΒΑ, Λαμάρ Οντόμ.

Η Κλόε αναφέρει πως ο Λαμάρ την βοηθάει πολύ με το κομμάτι της υγείας της, προσέχοντας την διατροφή της. Ωστόσο δεν θα ήθελε να ήταν πολύ αδύνατη.

«Μ’ αρέσει να έχω καμπύλες. Δεν περιμένω να κατέβω στα νούμερα», δηλώνει η μεγάλη αδερφή.

Τέλος, μιλώντας για το ενδεχόμενο να κάνει παιδί, δήλωσε πως θέλει πολύ να γίνει κάποια στιγμή μαμά, αλλά δεν νιώθει ακόμη την ανάγκη.

Πηγή: koolnews.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ