Νικηφόρος: Μου αρέσουν οι Milf

Νικηφόρος: Μου αρέσουν οι Milf

 

Ο νεαρός τραγουδιστής  Νικηφόρος, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μovies & Stars» και μίλησε με το Γιώργο Σατσίδη για τη γνώμη του για τα μπουζούκια, τον Γιώργο Μαζωνάκη, αλλά και σε λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή.

“Αν και τα πράγματα είναι δύσκολα υπήρχαν άτομα που μέχρι πρόσφατα  χαλούσαν υπέρογκα ποσά σε λουλούδια π.χ. μέχρι και 16.000 ευρώ σε ένα βράδυ. Είναι αρκετά προκλητικό αυτό για την εποχή που ζούμε παρόλο που για εμάς τους τραγουδιστές κάτι τέτοιο είναι υπέρ μας και βγάζει χρήματα το μαγαζί και πληρώνονται  οι καλλιτέχνες και το προσωπικό. Ωστόσο θεωρώ ότι είναι υπερβολή. Έχει τύχει να είμαι πελάτης και να μάθω ότι Κύπριος επιχειρηματίας χάλασε 45.000 ευρώ σε λουλούδια” σχολίασε ο Νικηφόρος.

“Είμαι ελεύθερος πολύ καιρό τώρα και θέλω να ερωτευτώ. Έχω περιστασιακές σχέσεις αλλά θέλω να δεσμευτώ” αποκάλυψε ο νεαρός τραγουδιστής και στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Μου αρέσουν οι ωραίες γυναίκες και οι μελαχρινές ιδιαίτερα. Μου αρέσουν πολύ οι milf. Οι ώριμες γυναίκες. Πιστεύω ότι συνήθως με τις γυναίκες στην ηλικία μου δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Είχα σχέση με μεγαλύτερες γυναίκες. Όταν  ήμουν πιο μικρός  είχα σχέση με μια 40αρα”.

Όσο για τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο Νικηφόρος είπε: “Πρότυπο μου είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης. Είναι ο αγαπημένος μου. Δεν είναι λαϊκός, είναι ιδιαίτερος καλλιτέχνης με ροκ attitude που τόσο στο τρόπο που ντύνεται όσο και στα τραγούδια του που είναι ξεχωριστό και δεν μπορείς να τον χαρακτηρίσεις λαϊκό”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ