Ζευγάρι Βρετανών έκανε “διακοπές” 30 λεπτών στην Ελλάδα που του στοίχισαν 1.400 λίρες – Δείτε τι συνέβη

Το νεαρό ζευγάρι είχε σχεδιάσει το πρώτο του ταξίδι στην Ελλάδα, αλλά μέσα σε 30 λεπτά από την προσγείωση του αεροσκάφους, αναγκάστηκαν να επιστρέψουν πίσω στη Βρετανία, επειδή τα διαβατήριά τους είχαν κάνει φτερά.

Ο Lewis Mundy και η Kimberley Floyd, και οι δύο 27 ετών, ήταν ενθουσιασμένοι για το ταξίδι τους στην Κω. Μόλις επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος έβαλαν τα διαβατήριά τους στη θήκη των περιοδικών. Μόλις βγήκαν από το αεροσκάφος συνειδητοποίησαν ότι δεν τα είχαν μαζί τους.

Αμέσως, προσπάθησαν να επιστρέψουν, αλλά οι υπεύθυνοι τους είπαν πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον. Έτσι, ένας υπάλληλος έψαξε για τα διαβατήρια τους, αλλά δεν μπόρεσε να τα εντοπίσει. Μετά από παράκληση του ζευγαριού, έγινε και δεύτερη εκτενής έρευνα, αλλά τα διαβατήρια είχαν εξαφανιστεί.

Τους αρνήθηκαν την είσοδο στη χώρα και έτσι τους επιβίβασαν σε πτήση επιστροφής στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα σε 30 λεπτά. Ο Lewis και η Kimberly, και οι δύο από το Portsmouth, δεν μπόρεσαν να βρουν άλλη πτήση και έπρεπε να χάσουν τις 1.400 λίρες, που τους κόστισαν οι διακοπές των ονείρων τους.

Ο Lewis χαρακτήρισε αυτή την εμπειρία ως τον “μεγαλύτερο εφιάλτη που θα μπορούσατε να φανταστείτε”.

“Πήραμε το αεροπλάνο για να πάμε στην Ελλάδα, ήταν πολύ συναρπαστικό. Κάθισαμε να παρακολουθήσουμε μια ταινία και να χαλαρώσουμε στο αεροπλάνο. Υποθέσαμε ότι θα κάναμε ηλιοθεραπεία στην Ελλάδα αλλά αντίθετα καταλήξαμε πίσω στη Βρετανία. Δεν υπάρχει κανένα σημάδι των διαβατηρίων μας και δεν είχαμε καμία βοήθεια, καμία αποζημίωση, τίποτα. Έχουμε κάνει ό, τι μπορούσαμε αλλά κανείς δεν φαίνεται να νοιάζεται. Ήταν ένας εφιάλτης, ο μεγαλύτερος που θα μπορούσετε να φανταστείτε”.

Πηγή: Mirror

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ