Ζεεχόφερ: Θετικός στον κορονοϊό ο ΥΠΕΣ της Γερμανίας αν και είχε εμβολιαστεί

Από κορονοϊό προσεβλήθη ο Χριστιανοκοινωνιστής (CSU) ομοσπονδιακός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζέεχοφερ αν και έχει εμβολιαστεί. Από την Παρασκευή βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του στη Βαυαρία, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του Στιβ Άλτερ στην εφημερίδα “Rheinische Post”.

“Ο ομοσπονδιακός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζέεχοφερ μολύνθηκε από τον κορονοϊό παρά το γεγονός ότι είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Όπως είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου στις 15 Απριλίου, είχε ήδη κάνει το πρώτο εμβόλιο κατά του κορονοϊού”, είπε ο Άλτερ, ο οποίος, ωστόσο, δεν έκανε καμία δήλωση ως προς το εάν ο ομοσπονδιακός υπουργός Εσωτερικών έχει κάνει ήδη το δεύτερο εμβόλιο, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι δεν είχε εμφανίσει συμπτώματα της νόσου. Την περασμένη εβδομάδα είχε λάβει μέρος στο υπουργικό συμβούλιο.

Στη συνέντευξη Τύπου στις 15 Απριλίου, πάντως, ο 71χρονος Ζέεχοφερ είχε δηλώσει ότι είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο των εταιρειών Biontech / Pfizer.

Σύμφωνα με τον Άλτερ: «Ο Χορστ Ζέεχοφερ δεν βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο Βερολίνο. Βρίσκεται στο σπίτι του στην Βαυαρία από την Παρασκευή και επί του παρόντος σε κατ’ οίκον απομόνωση», δήλωσε στην εφημερίδα του Ντίσελντορφ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ