Υπόθεση Επστάιν: Στη δημοσιότητα προκλητικές φωτογραφίες της φερόμενης μαστροπού του

Η δίκη της φερόμενης μαστροπού του καταδικασμένου παιδόφιλου, Τζέφρι Επστάιν, Γκισλέιν Μάξγουελ συνεχίζεται, με τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς να δίνουν στη δημοσιότητα προκλητικές φωτογραφίες της.

Σε δύο από αυτές η Μάξγουελ κάνει μασάζ στα πόδια του Επστάιν ενώ το στήθος της κοντεύει να ξεχειλίσει από το στενό μπλουζάκι της. Οι δυο τους βρίσκονται -απ’ όσο μπορεί κάποιος να υποθέσει- σε ιδιωτικό τζετ.

Οι πικάντικες φωτογραφίες, που αποτελούν πλέον αποδεικτικό υλικό, ανακτήθηκαν κατά την επιδομή του FBI στην έπαυλη του Επστάιν το 2019. Σε άλλες φωτογραφίες η Μάξγουελ αφήνει ένα φιλί στο μάγουλο του Επστάιν, ενώ σε άλλες ποζάρουν αγκαλιά, αποδεικνύοντας τη στενή σχέση που είχαν οι δυο τους.

Στη διάρκεια της δίκης της Μάξγουελ που κατηγορείται για μαστροπεία για λογαριασμό του Επστάιν, οι εισαγγελείς θέλουν να αποδείξουν ότι οι δυο τους ήταν «συνεργάτες στο έγκλημα», καθώς ο μεγιστάνας κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια από το 1994 έως το 2004.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, το ζευγάρι χρησιμοποιούσε το μασάζ ως τέχνασμα για να παρασύρει κορίτσια για σεξουαλική κακοποίηση.

Η Μάξγουελ συνελήφθη τον Ιούλιο του 2020 από το FBI σε πολυτελή κατοικία στο Νιου Χαμσάιρ και κατηγορείται για σεξουαλική διακίνηση. Σύμφωνα με πρώην φίλο της, η φερόμενη ως “μαντάμ” του Επστάιν που τον προμήθευε με ανήλικα κορίτσια και γυναίκες και ήταν αυτή που οργάνωνε τις αποπλανήσεις, η Μάξουελ έχει στα χέρια της sex tape του Επστάιν και άλλων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ