Ξύπνησε από κώμα έπειτα από 40 ημέρες – Αγνοεί ότι ο γιος της είναι νεκρός

Συνήλθε έπειτα από σαράντα ημέρες σε κώμα η 50χρονη Πάολα Πίρας από το Τορτολί τηςΣαρδηνίας, καθώς άρχισε να παρουσιάζει σημεία βελτίωσης.

Η υπόθεσή της έχει προκαλέσει σοκ στην Ιταλία, καθώς η γυναίκα δέχθηκε επίθεση από τον πρώην σύντροφό της, έναν 30χρονο Πακιστανό, ο οποίος προσπάθησε να τη σκοτώσει με μαχαίρι επειδή δεν δεχόταν το τέλος της σχέσης τους. Οι γιατροί είπαν ότι είναι «σχεδόν θαύμα» που η 50χρονη κατάφερε να επιζήσει, καθώς τη μετέφεραν στο νοσοκομείο με φοβερή αιμορραγία καθώς ο Σαΐντ Μασίχ τη μαχαίρωσε δεκαοκτώ φορές, με πρωτοφανή βία, σε όλα τα ζωτικά της όργανα.

Ωστόσο, όταν ο δράστης επιτέθηκε στην Πάολα για να τη σκοτώσει, ο γιος της, ο 19χρονος Μίρκο, τον οποίο είχε αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο και της είχε ιδιαίτερη αδυναμία, την προστάτευσε με το σώμα του.

Την Τρίτη, μόλις συνήλθε, 40 μέρες μετά το φαρμακολογικό κώμα στο οποίο είχε τεθεί, η Πάολα ζήτησε να μιλήσει με τον Μίρκο. Οι ψυχολόγοι και οι γιατροί του νοσοκομείου, ωστόσο, δεν της είπαν τη σκληρή αλήθεια ακόμη: ότι ο Μίρκο δολοφονήθηκε από τον 30χρονο. Φοβούνται πως αν η γυναίκα μάθει για τον τραγικό χαμό του γιου της σ’ αυτήν τη φάση, η υγεία της μπορεί να επιδεινωθεί επικίνδυνα. Προς το παρόν, περιμένουν να σταθεροποιηθεί.

Σύμφωνα με τη La Nuova Sardegna, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη, αλλά αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη και έχει τις αισθήσεις της. Ωστόσο, οι γιατροί δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν μία επιδείνωση της υγείας της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ