Ξύλο σε προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας διαδηλωτής γρονθοκοπήθηκε κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης του Ντόναλντ Τραμπ στην Βόρεια Καρολίνα, καθώς ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών επέκρινε την αντίπαλο του στις προεδρικές εκλογές Χίλαρι Κλίντον, η οποία χαρακτήρισε τους υποστηρικτές του “αξιοθρήνητους”.

“Ποτέ στην ιστορία ένας βασικός υποψήφιος κόμματος για το προεδρικό χρίσμα δεν έχει τόσο βάναυσα δαιμονοποιήσει τους ψηφοφόρους”, τόνισε ο Τραμπ απευθυνόμενος στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο Άσβιλ της Βόρειας Καρολίνας την Δευτέρα το βράδυ, λίγο πριν κάνει την εμφάνιση του ο διαδηλωτής.

Ένας – κατά τα φαινόμενα – υποστηρικτής του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου έπιασε από τον λαιμό έναν άνδρα διαδηλωτή και τον γρονθοκόπησε, όπως έδειξε το βίντεο που μετέδωσαν τα τηλεοπτικά δίκτυα NBC και ABC. Η εφημερίδα του Ασβιλ Citizen-Times ανέφερε ότι τέσσερα άτομα συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το γραφείο της διοίκησης της πολιτείας Μπάνκομπ επιβεβαίωσε τα ονόματα τριών ενηλίκων που συνελήφθησαν, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει την τοποθεσία όπου έγιναν οι συλλήψεις.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ The Best News

Δείτε επίσης:

Η γιατρός που “έκρυβε” η συνοδεία της Κλίντον – ΦΩΤΟ

Το άγαλμα του προέδρου της Ζιμπάμπουε και ο… σούπερμαν – ΦΩΤΟ

Λουξεμβούργο: Βγάλτε την Ουγγαρία από την ΕΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ