Χριστούγεννα τον… Νοέμβριο

Χριστούγεννα τον… Νοέμβριο

Μια νέα λύση για να μην αγχώνεται με προεκλογικές εκστρατείες και άλλα τέτοια ευτελή βρήκε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικόλας Μαδούρο ο οποίος αποφάσιε να μετακινήσει τον εορτασμό των Χριστουγέννων τον… Νοέμβριο.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Μαδούρο ανακοίνωσε ότι η 1η Νοεμβρίου σηματοδοτεί την πρόωρη έλευση των Χριστουγέννων στη Βενεζουέλα προς τέρψιν του λαού. Μάλιστα ο Μαδούρο φρόντισε να φωτίσει το προεδρικό μέγαρο και ανακοίνωσε ότι οι εργαζόμενοι της χώρας θα λάβουν τα μπόνους και τις συντάξεις στην σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα.

Οι… κακοπροαίρετοι θεωρούν βεβαίως πως τα ποσά αυτά θα πληρωθούν την 1η Δεκεμβρίου, μία εβδομάδα πριν την διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών που θα λάβουν χώρα στις 8 Δεκεμβρίου.

Φαίνεται πως ο Μαδούρο είναι αποφασισμένος να κάνει τον λαό του χαρούμενο. Για αυτό το λόγο ίδρυσε και υπουργείο για την «κοινωνική ευτυχία» προκειμένου να ανεβάσει το ηθικό των πολιτών ασχέτως βέβαια που μετά τον θάνατο του Τσάβες η χώρα έχει βασικές ελλείψεις σε ρεύμα, τρόφιμα ακόμα και χαρτί υγείας.

Πηγή: koolnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ