“Χρεωκόπησε ο Κρούγκμαν”!

“Χρεωκόπησε ο Κρούγκμαν”!

Ο γνωστός οικονομολόγος και αρθρογράφος, που έχει ασχοληθεί πολλές φορές με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα με επικρίσεις και συμβουλές, Πολ Κρούγκμαν, φέρεται να έχει δηλώσει ότι χρεωκόπησε. 

Σύμφωνα με την daily currant, ιστοσελίδα που πολύ συχνά μπερδεύει την αλήθεια με το σατυρικό σχόλιο, ο Κρούγκμαν κατέθεσε ότι τα χρέη του αγγίζουν τα 7.346.000 δολάρια την ώρα που ο ίδιος κατέχει περιουσιακά στοιχεία αξίας 33.000 δολαρίων. 

Το μεγαλύτερο μέρος των χρεών το αποτελεί ένα δάνειο 8,7εκατ. δολαρίων για ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν, ενώ χρωστά ακόμα 621.000 δολάρια σε πιστωτικές κάρτες και 33.642 δολάρια σε κοσμηματοπωλείο.

Ο Πολ Κρούγκμαν άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα με τις πιστωτικές του κάρτες από το 2004, όταν χάλασε 84.000 δολάρια σε ένα μήνα αγοράζοντας με την American Express σπάνια κρασιά από την Πορτογαλία και Αγγλικά ρούχα του 19ου αιώνα.

Έκτοτε, αντί να… σφίξει το ζωνάρι και να αποπληρώσει το χρέος του, αποφάσισε να… επενδύσει ακόμα περισσότερο ελπίζοντας ότι κάποια μέρα θα αυξήσει το εισόδημα του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ