Ξεψύχησε λέγοντας αντίο στο αγαπημένο της άλογο

Ξεψύχησε λέγοντας αντίο στο αγαπημένο της άλογο

 

Η 77χρονη γυναίκα, Σίλα Μαρς λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο, είδε να ικανοποιείται η τελευταία της επιθυμία, να αποχαιρετίσει το άλογο που μεγάλωσε από πουλάρι, ανέφερε  η κόρη της στο BBC.

Σύμφωνα με την Τίνα Μαρς το άλογο έσκυψε στο κρεβάτι της για να τρίψει απαλά τη μύτη του στο πρόσωπό της για μια τελευταία φορά.

Oι νοσηλευτές  του νοσοκομείου Γουίγκαν της  βορειοδυτικής Αγγλίας που φρόντιζαν την Σίλα Μαρς, την έβγαλαν την πάνω σε μια χειροκίνητη νοσοκομειακή κλίνη, στο χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου του Γουίγκαν, στη Βορειοδυτική Αγγλία, για να αποχαιρετίσει το  25χρονο πόνυ της, την Μπρόνγουεν.

«Όλες οι νοσοκόμες, όλα τα μέλη της οικογένειας έκλαιγαν, νομίζω ότι η μόνη που δεν δάκρυσε ήταν η μητέρα μου, ήταν τόσο ευτυχισμένη», δήλωσε χαρακτηριστικά η κόρη της 77χρονης, προσθέτοντας: «Η μαμά με δυσκολία μπορούσε να μιλήσει σε αυτό το στάδιο —την πήρε τόσο γρήγορα— αλλά είχε τη δύναμη να πει το όνομα της Μπρόνγουεν και να της ζητήσει ένα φιλί, και η Μπρόνγουεν ήξερε ακριβώς τι ήθελε».

 Σε πολλές βρετανικές εφημερίδες δημοσιεύτηκε η φωτογραφία του αποχαιρετισμού της γυναίκας και του αλόγου. Επίσης, αναρτήθηκε από χιλιάδες χρήστες του Twitter.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ