Ξενοδοχείο στη Νέα Ορλεάνη καταρρέει σαν χάρτινος πύργος – Δύο νεκροί – BINTEO

Τουλάχιστον δύο νεκροί και είκοσι τραυματίες είναι ο απολογισμός από την κατάρρευση ξενοδοχείου της Hard Rock που βρισκόταν υπό κατασκευή στη Νέα Ορλεάνη.Το περιστατικό συνέβη στην οδό Casual, στο κέντρο της Νέας Ορλεάνης. Το ξενοδοχείο Hard Rock Cafe Casino των 350 δωματίων, ήταν προγραμματισμένο να ανοίξει την άνοιξη του 2020.Στέλεχος της πυροσβεστικής ανέφερε ότι οι τρεις τελευταίοι όροφοι του ξενοδοχείου κατέρρευσαν σαν χάρτινοι πύργοι, ενώ προειδοποίησε ότι το κτήριο είναι ακόμα ασταθές και υπάρχει κίνδυνος να καταρρεύσει και άλλο τμήμα του κτιρίου.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η εταιρεία Hard Rock International με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα εκφράζει την “βαθύτατη λύπη μας για τα θύματα από το εργατικό δυστύχημα που έλαβε χώρα στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ”.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση “η εταιρεία Kailas Companies, ιδιοκτήτρια του ακινήτου, συνεβλήθη με την κατασκευαστική εταιρεία Citadel Builders LLC για την ανέγερση ενός ξενοδοχείου στη Νέα Ορλεάνη, με μελλοντικό υπεύθυνο λειτουργίας του ξενοδοχείου (hotel operator), μετά από την ολοκλήρωση της ανέγερσης, τη Hard Rock International. Επισημαίνεται ότι η Hard Rock, στη φάση της κατασκευής και μέχρι την αποπεράτωση, δεν έχει καμία συμμετοχή”.

“Η σκέψη μας είναι κοντά στις οικογένειες των θυμάτων”, καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.