Χάθηκε για πάντα το Boeing;

Χάθηκε για πάντα το Boeing;

 

Ολοένα και πιο έντονοι γίνονται οι φόβοι ότι δεν θα εντοπιστούν ποτέ τα ευρήματα από το Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών, καθώς σήμερα κλείνει ένας μήνας από τότε που «εξαφανίστηκε»,  στον Ινδικό Ωκεανό, το αεροπλάνο με τους 239 επιβαίνοντες.

Από την πρώτη στιγμή που είχε χαθεί το Boeing, έγινε γνωστό ότι η διάρκεια ζωής των μπαταριών για το μαύρο κουτί είναι 30 ημέρες, γεγονός που μέχρι σήμερα άφηνε σημάδια αισιοδοξίας για την μοίρα του αεροπλάνου.

Ο χρόνος λοιπόν για να εντοπιστούν τα μαύρα κουτιά έχει πλέον εξαντληθεί και οι μοναδικές ενδείξεις για το που μπορεί να βρίσκονται τα συντρίμμια του Boeing, προέρχονται από τα τελευταία σήματα που ελήφθησαν από την ομάδα επιχειρήσεων της Αυστραλίας, το βράδυ του Σαββάτου, χωρίς ωστόσο να προκύψει κάποιο αποτέλεσμα.

Την ίδια στιγμή, ο επικεφαλής των επιχειρήσεων της Αυστραλίας ξεκαθάρισε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι μπαταρίες των μαύρων κουτιών θα έχουν αποφορτιστεί, γεγονός που δυσχεραίνει περαιτέρω τις έρευνες.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ