Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Νορβηγού Άντερς Μπράιβικ, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία 77 ατόμων στο Όσλο και το νησί Ουτόγια.Ντυμένος με ένα σκούρο κουστούμι και χαμογελαστός ο Νορβηγός μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου, απηύθυνε ακροδεξιό χαιρετισμό με τη γροθιά του δεξιού του χεριού προς το ακροατήριο και ακολούθως δήλωσε πως δεν αναγνωρίζει τη δικαιοδοσία του δικαστηρίου.
”Δεν αναγνωρίζω τα νορβηγικά δικαστήρια. Έχετε λάβει εντολή από τα πολιτικά κόμματα, τα οποία υποστηρίζουν την πολυπολιτισμικότητα”, δήλωσε ο Μπράιβικ.
Στη συνέχεια ο εισαγγελέας διάβασε τα ονόματα των θυμάτων, περιγράφοντας λεπτομερώς τον τρόπο με τον οποίο σκοτώθηκε το καθένα από αυτά. Ο Μπράιβικ, έδειχνε να αδιαφορεί, κοιτώντας κάτι χαρτιά που είχε μπροστά του.
Χαιρέτισε ναζιστικά ο Μπράιβικ
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το Enikos στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
1 ώρα πριν
Bloomberg: Η Τουρκία ετοιμάζει νομοσχέδιο για τη «Γαλάζια Πατρίδα» σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
2 ώρες πριν
Μπαταρία… νερού με διάρκεια ζωής 300 ετών: Η επαναστατική τεχνολογία που αλλάζει τα δεδομένα
ENIKOS NETWORK
Ειδικός αποκαλύπτει το Νο1 λάθος που κάνουμε και έχουμε αϋπνία – Αυτό πρέπει να ξέρετε όταν ξαπλώνετε