Βρέθηκε το πτώμα του Φιλίπ Βερντόν

Βρέθηκε το πτώμα του Γάλλου γεωλόγου, Φιλίπ Βερντόν, ο οποίος απήχθη τον Νοέμβριο του 2011 στο Μαλί, από παρακλάδι της αλ Κάιντα στο Ισλαμικό Μάγρεμπ... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Βρέθηκε το πτώμα του Φιλίπ Βερντόν

Βρέθηκε το πτώμα του Γάλλου γεωλόγου, Φιλίπ Βερντόν, ο οποίος απήχθη τον Νοέμβριο του 2011 στο Μαλί, από παρακλάδι της αλ Κάιντα στο Ισλαμικό Μάγρεμπ. 

Ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, δήλωσε χθες στην ομιλία του για την Ημέρα της Βαστίλης, ότι είναι πιθανό ο Βερντόν να είναι νεκρός εδώ και αρκετές εβδομάδες, αλλά ο θάνατός του δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

Επικαλούμενος πηγή που γνωρίζει το θέμα, ο RFI μετέδωσε ότι από εξετάσεις DNA προέκυψε ότι το πτώμα βρέθηκε στο βόρειο Μαλί, ότι ανήκει στον Βερντόν και ότι θα μεταφερθεί στη Γαλλία σε μερικές ημέρες.

Το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε πτώμα, αλλά εξακολουθεί να ερευνά αν ανήκει στον Βερντόν.

Το παρακλάδι της αλ Κάιντα στο Ισλαμικό Μάγρεμπ ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι αποκεφάλισε τον Βερντόν ως αντίποινα στη στρατιωτική επέμβαση της Γαλλίας στο Μάλι.

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.