Βρετανία: Πνίγηκε στην προσπάθεια να σώσει τη 19 μηνών θετή του κόρη

Ηρωικός πατριός έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να σώσει τη 19 μηνών θετή του κόρη η οποία έδινε μάχη στο ποτάμι. Η Βρετανία “φλεγόταν” με θερμοκρασίες 29 βαθμών και πολλές ήταν οι οικογένειες που ξεχύθηκαν σε παραλίες και όχθες για να δροσιστούν.

Ο άνδρας, γνωστός στην τοπική κοινωνία ως Ρέζα, ήταν με την οικογένειά του κοντά στον ποταμό Έρμε στα νότια του

Ντέβον.

Έπεσε στο νερό για να βοηθήσει το παιδί που άρχισε να δυσκολεύεται ενώ κολυμπούσε. Αλλά τότε ο Ρέζα δεν μπορούσε ούτε εκείνος να κολυμπήσει καθώς δεν γνώριζε κολύμπι και παρά τις προσπάθειες των σωστικών δυνάμεων, κηρύχθηκε νεκρός στο σημείο.

Το παιδί δεν έμοιαζε να έχει τραυματιστεί αλλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξέταση. Η κατάστασή του είναι άγνωστη. Οι φίλοι και γνωστοί τον περιέγραψαν σαν ήρωα και ανιδιοτελή άνθρωπο που έβαζε τους άλλους πάντα πρώτους.

Έχει στηθεί ταμείο συγκέντρωσης χρημάτων ώστε να γίνει η κηδεία του και να μεταφερθεί η σορός του στην πατρίδα του στο Ιράν.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ντέβον και της Κορνουάλης ανέφερε πως η αστυνομία κλήθηκε γύρω στις 19.10 της Τρίτης με αναφορά για ανησυχία για άνδρα στον ποταμό Έρμε. Αναφέρθηκε ότι μπήκε στο νερό για να βοηθήσει παιδί σε κίνδυνο. Στο σημείο έσπευσαν σωστικά συνεργεία. Δυστυχώς ο άνδρας κηρύχθηκε νεκρός στο σημείο. Οι κοντινοί του άνθρωποι έχουν ενημερωθεί. Ο θάνατός του δεν χαρακτηρίζεται ύποπτος”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ