Βρετανία: Πάγωσαν τα χαμόγελα της βασιλικής οικογένειας σε αεροπορική έκθεση – Το μεταγωγικό και η γιαγιά «Gan Gan»

Ο διάδοχος του θρόνου της Βρετανίας, πρίγκιπας Ουίλιαμ και η οικογένειά του, ξεκίνησαν με χαμόγελα για μια ξαφνική επίσκεψη σε αεροπορική έκθεση στο Royal International Air Tattoo, αλλά τα χαμόγελα έσβησαν όταν επισκέφτηκαν το γιγαντιαίο μεταγωγικό C-17 της RAF, με το οποίο μεταφέρθηκε η σορός της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, το χαϊδευτικό της οποίας για τα εγγόνια, αλλά κυρίως για τα δισέγγονά της ήταν Gan Gan.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας και τα τρία παιδιά τους επισκέφθηκαν το αεροσκάφος που μετέφερε την εκλιπούσα βασίλισσα πριν από την κηδεία της. Η πριγκίπισσα Κέιτ 41 ετών, που φορούσε ένα μπεζ Blaze Milano σακάκι με λευκή μπλούζα και μπλε παντελόνι, ήταν μαζί με τα παιδιά της, τον πρίγκιπα Γεώργιο, εννέα ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, οκτώ ετών, και τον πρίγκιπα Λούι, πέντε ετών, στην εκδήλωση στο Γκλόστερσαϊρ.

Η πρώτη στάση της οικογένειας ήταν ένα τεράστιο μεταγωγικό αεροσκάφος C-17, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά του φέρετρου της εκλιπούσας βασίλισσας από το Εδιμβούργο στο Λονδίνο τον περασμένο Σεπτέμβριο. Οι τρεις νεαρότεροι πρίγκιπες που δεν έχουν πλέον σχολείο σοβάρεψαν, καθώς περιηγήθηκαν στο αεροπλάνο, μαζί με τον πατέρα τους, πρίγκιπα Ουίλιαμ, 41 ετών.

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ – την οποία αποκαλούσαν χαϊδευτικά “Gan Gan” ορισμένα από τα δισέγγονά της – πέθανε ειρηνικά στο Balmoral στις 8 Σεπτεμβρίου 2022. Για το τελευταίο της ταξίδι από την αγαπημένη της Σκωτία, το φέρετρο της εκλιπούσας βασίλισσας μεταφέρθηκε αεροπορικώς από το Εδιμβούργο στο Λονδίνο και στη συνέχεια με νεκροφόρα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, το σπίτι της για 70 χρόνια.

Στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργου στις 13 Σεπτεμβρίου 2022, η βασίλισσα έγινε δεκτή από το Βασιλικό Σύνταγμα της Σκωτίας με βασιλικό χαιρετισμό, προτού μια ομάδα ανδρών από τη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία μεταφέρει το φέρετρο από το αεροσκάφος – ένα RAF Globemaster C-17.  Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας επεφύλασσαν στα παιδιά τους μια μέρα με τζετ, ελικόπτερα και ιστορικά αεροπλάνα κατά τη διάρκεια της ημερήσιας εκδρομής.  Ο Γουίλιαμ, 41 ετών, και η Κέιτ ήταν όλο χαμόγελα όταν έφτασαν με τους νεαρούς βασιλικούς στην αεροπορική επίδειξη, όπου τους υποδέχτηκε ο διοικητής πτέρυγας Will Essex. Τους υποδέχτηκε γκρίζος ουρανός που έφερε στη συνέχεια δυνατή βροχή.

Η εκδήλωση ήταν μια συνηθισμένη επίσκεψη για τον Γεώργιο, ο οποίος γιορτάζει τα 10α γενέθλιά του στις 22 Ιουλίου. Οι γονείς του τον πήγαν στην επίδειξη το 2016, σε ηλικία τριών ετών, και τότε απεικονίστηκε να φοράει προστατευτικά για τα αυτιά.  Τα παιδιά ήταν ντυμένα για μια καλοκαιρινή μέρα με ελαφριά casual ρούχα και ο George και η Charlotte, που φορούσε ένα φόρεμα Rachel Riley, κοίταξαν γύρω τους το βρεγμένο από τη βροχή τσιμέντο γύρω από το τεράστιο αεροπλάνο όταν βγήκαν από το αυτοκίνητό τους. Μετά άρχισε η βροχή. Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας θαύμασαν πόσο μοιάζουν στον πατέρα τους  Ουίλιαμ οι πρίγκιπες, σημείωσαν ότι συχνά φορούν και παρόμοια ρούχα, αλλά και ότι σήμερα δεν φορούσαν ίδια παπούτσια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ