Βρετανία: Η ιστορία της γυναίκας που έχασε 3,6 εκατ. λίρες… μέσα από τα χέρια της

Η τύχη δείχνει να γύρισε την πλάτη σε μία μητέρα τεσσάρων παιδιών στη Βρετανία, καθώς έχασε 3,6 εκατομμύρια λίρες σχεδόν… μέσα από τα χέρια της. Η 45χρονη Lorna Hart έπαιζε επί σειρά ετών τους ίδιους αριθμούς στο EuroMillions. Ωστόσο, την τελευταία φορά αποφάσισε να κάνει μία τυχαία επιλογή αριθμών. Το επόμενο πρωί, συνειδητοποίησε ότι, εάν είχε παίξει τους προσωπικούς “τυχερούς της αριθμούς” θα είχε γίνει εκατομμυριούχος. 

Αρχικά, όταν διαπίστωσε ότι παραλίγο να ήταν… ζάμπλουτη, ένιωσε “συντετριμμένη – εντελώς απελπισμένη”, επισημαίνει η dailymail. “Τηλεφώνησα στον σύντροφό μου Κρεγκ και είπα, ‘δεν θα μαντέψεις ποτέ τι συνέβη'”. Εκείνος, συνέχισε, είπε πως “απλώς δεν ήταν γραφτό να γίνει και αναφέρθηκε σε όλες τις πιέσεις που θα συνεπάγονταν αυτά τα χρήματα”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ανύπαντρη μητέρα που υποφέρει από μυαλγική εγκεφαλομυελίτιδα άφησε τη δουλειά της πριν από οκτώ χρόνια και έπαιζε στο EuroMillions κάθε εβδομάδα. Oνειρευόταν να κερδίσει πολλά χρήματα, ώστε να αγοράσει το δικό της σπίτι. Οι αριθμοί που έπαιζε ήταν: 3, 25, 27, 28 και 29.

Η Λόρνα ζει με τα τρία μικρότερα παιδιά της, τον 19χρονο Λουκ, τον 16χρονο Κάλουμ, και την 14χρονη Έιμι. Η μεγαλύτερη κόρη της, η 21χρονη Έλενορ, σπουδάζει Εγκληματολογία στο Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ.

“Μόνο εσύ θα μπορούσες να το κάνεις αυτό”, της είπαν τα παιδιά της. Ο 16χρονος, πάντως, γιος της τόνισε ότι στην πραγματικότητα θα προτιμούσε να κερδίσει ένα εκατομμύριο παρά να του το δώσουν και συνέχισε λέγοντας ότι είναι αποφασισμένος “να δουλέψει γι’ αυτό”.

Παρά το γεγονός ότι έχασε στο EuroMillions, η Λόρνα επισημαίνει ότι “τουλάχιστον έχω οικογένεια και φίλους. Αυτό είναι που είναι πραγματικά σημαντικό”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ