Βομβαρδισμός-απάντηση στους τρομοκράτες της Χαμάς από την ισραηλινή Π.Α. – ΒΙΝΤΕΟ

Η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία εξαπέλυσε επιδρομή το βράδυ της Παρασκευής στο κύριο λιμάνι της Λωρίδας της Γάζας καταστρέφοντας έξι στρατιωτικούς στόχους που ανήκαν στις ναυτικές δυνάμεις της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς.

Την ανακοίνωση έκανε το ισραηλινό επιτελείο χωρίς να διευκρινίσει ποια ήταν τα ακριβή σημεία των βομβαρδισμών, επισημαίνοντας πάντως ότι η επιδρομή πραγματοποιήθηκε ως αντίποινα για τα βίαια επεισόδια που προκάλεσαν το απόγευμα Παλαιστίνιοι εις βάρος ισραηλινών στρατιωτών, υπό την καθοδήγηση των τρομοκρατών της Χαμάς, στα σύνορα Ισραήλ-Γάζας.

Σε αυτά τα επεισόδια 3 άτομα σκοτώθηκαν και περίπου 300 τραυματίστηκαν από ισραηλινούς στρατιώτες οι οποίοι προσπάθησαν να τους εμποδίσουν από το να περάσουν με τη βία τα σύνορα. Πρόκειται για τον πρώτο βομβαρδισμό ισραηλινών αεροσκαφών στην περιοχή έπειτα από τον πόλεμο του 2014.

Στο πρώτο βίντεο έχει καταγραφεί επίθεση Παλαιστινίων τρομοκρατών της Χαμάς οι οποίοι πυροβόλησαν ισραηλινούς στρατιώτες προτού πέσουν νεκροί από τα πυρά τους:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ