“Βόμβα” Μαδούρο: Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Τραμπ οργάνωσε την απόπειρα δολοφονίας μου

Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο κατήγγειλε ότι έχει αποδείξεις πως ο Τζον Μπόλτον, Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Προέδρου των ΗΠΑ, οργάνωσε την απόπειρα δολοφονίας του το 2018.

Έναν χρόνο μετά την ‘επίθεση’ που διαπράχθηκε με drones που έφεραν εκρηκτικά σε μια στρατιωτική παρέλαση της Μπολιβαριανής Εθνικής Φρουράς στο Καράκας, ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας χαρακτήρισε τον Τζον Μπόλτον ως “εγκέφαλο” της απόπειρας δολοφονίας του.

“Ένας χρόνος πέρασε από την απόπειρα δολοφονίας. Μπορώ σήμερα να πω ότι έχω στοιχεία, που αποδεικνύουν ότι η απόπειρα δολοφονίας μου έγινε κατ’ εντολή του Τζον Μπόλτον από τον Λευκό Οίκο… Όλα οδηγούν στον Τζον Μπόλτον, που έχει έναν εγκληματικό τρόπο σκέψης και τη νοοτροπία δολοφόνου… Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να κατηγορήσω τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αλλά έχω λόγους να ζητήσω έρευνα για τις κινήσεις του Τζον Μπόλτον”, είπε μεταξύ άλλων Μαδούρο μιλώντας στον Αμερικανό δημοσιογράφο Μαξ Μπλούμενθαλ.

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας είχε κατηγορήσει ξανά τον Τζον Μπόλτον για την απόπειρα δολοφονίας του.

Πηγή πληροφοριών: sputniknews.com Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/Ruptly

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ